Kategorier
Vardagstrams

Låter det så här hemma hos er också?

Här går jag med nån som ska ”gå ut å ställa mig i vägen å bli påkörd”. Hoten går varma. Det är ”jag ska flytta till Ösmo och du får inte hälsa på” och ”jag ska sätta mig i en vattenpöl” (Jag tog ej med vagnen till denna lata lilla individ som enligt egen utsago är ”trött i benen”.)
suris

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Låter det så här hemma hos er också?”

Ja. Helt normalt. Bara att rida ut…
Om jag får gissa är personen i fråga rätt viljestark och kanske verbal?
Jag har fyra barn, men bara ett gör så. Hon blir attacktrött varje gång vi inte har vagnen med oss. Brukar sluta med att jag mesar och typ bär henne på ryggen.

Ser inte ut som om det är superbra sparkföre dock.. Håller annars med om att spark är toppen, fraktar både ett, två och tre barn på den – men bor då en bra bit norr om polcirkeln..

well, det låter inte EXAKT sådär hemma hos oss. Här är det mer: ”om du inte gör som jag säger kommer jag aldrig leka med dig mer” (detta från barnet, ej vuxen. Eller, okej då. Ibland från vuxet håll med). ”Jag ska fixa dig för gott” är en annan favorit.

Min asjobbiga dotter brukar snacka om att hon ska gå ut och leta reda på en katt som hon sedan ska lägga i min säng, (hon vet att jag är allergisk…) Man ba UNGE DU VÄGDE FYRA KILO NÄR JAG TYCKTE UT DIG, FATTA DIN PLATS!!!
Under en period hällde hon salt på min mat, gömde disktrasan osv bara för att jävlas. Ibland kallar jag henne ”det”.

Haha, men nä, jag har inga kids men jag älskar alla ”drama queens” under 10 år, jag var tydligen en själv som svor som en borstbindare (tack för inspirationen, faster) när jag var typ fem.
Världsmetropolen Ösmo… vilket hot 🙂

Min fyraåriga systerdotter spände ögonen i mig och drog av en ramsa.. jag minns inte allt hon sa men bland annat ”din hjärna är en bajskorv och du är en BEBIS och du är NAKEN och din rumpa kommer börja BRINNA om jag inte får som jag vill!”… Jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera på det..
Den åttaåriga systerdottern hotade med att hon skulle börja röka jättemycket och snusa och dricka sprit och tatuera sig själv och köra bil jättefort utan körkort och dessutom börja SVÄRA VARJE DAG! för några veckor sedan.

Min unge har inte börjat prata än men han hade en period för ett tag sen då han svor som en borstbindare i protest när det var dags att byta blöja. Det var intressant att inse att svordomen satt i uttrycket mer än orden, liksom.
För övrigt tycker jag att mina medkommentanter ska sluta hacka på Ösmo. Vi har både simhall, bibliotek och en någorlunda välsorterad lågprisbutik – det ni!
Fullt förståeligt ett toppenställe i en femårings ögon. På den årliga marknaden har vi hoppborg också. Segersäng kan slänga sig i backen i jämförelse. 😉

Min pappa skrev som barn (7 år kanske) på en lapp till sin mamma att han skulle ”hacka henne i småbitar så att alla bitarna ligger och skriker”! Han blev trevligare när han blev äldre. =)

Här är det mer lama protester av typen ”Fast det tänkar jag inte göra för jag vill inte” när vi ber barnen städa eller ta på täckbyxor eller äta upp maten. En gång när sonen var kanske 5 vrålade han ”Jag blir så förhelvetes förjävla förbannad!!!!” Helt rätt ordval för tillfället, han var verkligen superarena, även om jag inte minns längre varför.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *