Kategorier
Vardagstrams

Så här äter du banan offentligt på bästa sätt

äter banan
Här står jag med en fallos mellan tänderna. GNAG HUGG är min spontana reaktion. Men nu till nåt viktigare. Som kvinna kan det vara jobbigt och svårt att äta banan offentligt.
Jag ger er en enkel handledning i hur man gör bäst:

Förresten gör er själva en stor tjänst: Youtuba ”turn your boyfriend on by eating banana” välj videon med Brittany. Bara gör det.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Så här äter du banan offentligt på bästa sätt”

Nej håller inte med, jag tycker man ska suga på bananen så länge man kan
Man kan också försöka få ögonkontakt med valfri person av manligt kön medan man gör det, funkar också med isglass, pinnglass och varmkorv!

Hahaha jaaaaa, KLART. Shit tycker alltid det är jobbigt. Inte tänkt på att jag kan mörda bananen samtidigt. Tack!
Känns lite så i princip var gång jag käkar offentligt (inför män då). Blir så LADDAT. Tror det är all jävla reklam som ska göra sex av all mat hela tiden. Skadat.

haha perfekt, ja hon får ju naturligtvis äta bananer precis som hon vill, men även jag fick samma tanke i mitt sinne, hursom, hon kan via sin bananfrottering manipulera mannens lättpåverkade sinne hur hon än önskar, exempelvis genom att argsint bita av bit efter bit o krossa hela vegetabilien:)

Hahaha asså din video… Bästa. Hahaha XD håller med ovanstående kommentar om att det är kvinna+mat+sexualisering i media som är roten till skiten. Jag klarar inte av att äta en banan eller glass ute utan att tänka på hur det uppfattas, hur jag ser ut osv. Känner mig fan begränsad. Det är ju helt stört att en ska behöva ha det såhär. 😐

Dettaaaa!!! Alltså, du är så jäkla bra, även videon med Brittany är ju hilarious, haha. Äter iofs typ aldrig banan annat än mixad ner i saker, men ska minnas detta föra eventuella framtida händelser!

Moahhahaah! LD:s banan-ätar-kurs! 🙂 🙂
Helt underbart!
Jag åt en glass-pinne framför en man idag och jag stod hela tiden och tänkte på att jag inte fick slicka och suga på glassen på ett sätt som kunde få mannen att börja tänka på sin penis.
Tänk att en inte ens kan äta glass, korv och banan som en vill, utan att behöva tänka på hur det kan ”missförstås” av män.

LOOOOOVE Brittany videon, la upp den pa Facebook och min blogg for ett ar sedan insag jag nu!
Har ar ett tips (ta det som ett skamt) hur man kan undvika att….suga kuk (vet inte riktigt hur jag ska beskriva det battre…..)
Anvand mycket tander
Se GALEN ut
Gor konstiga/skrammande ljud
Resultat? Inget mer tjat om att suga kuk.
🙂

Men va? Jag måste ju vara född på månen eller är det ni som har snuskig fantasi eller vad?
Jag har ALDRIG någonsin tänkt tanken på att nån kan uppfatta det som att jag äter på en penis om jag äter en banan eller en glass. Haha 🙂 det är ju galet.
Och OM nån gör det så inte fan är det väl mitt problem? Då får dom väl stå där och tänka att det är en penis då.
Kom igen nu. Sluta bry er så förbannat om vad alla andra tänker och tycker och lev ditt liv.

Ja det kanske jag är.
Är det ok då att mobba mig i så fall?
Ska ni inte upplysa och prata med mig i så fall?
Vad lär jag mig på att ni kallar mig för dum?
Jag trodde det var bla sånt här som män gör mot kvinnor och det ni kallar förtryck.
🙁

Jag stör mig så jävla mycket på den här GB Magnum-reklamen: en kvinna som suger på en chokladglass (gissa vad den ser ut som) medans hon blundar (löjligt)
Alltså inte för att vara den, men jag har aldrig sett och kan inte föreställa mig att en man skulle framställas i en glassreklam på samma sätt som kvinnan

Katt bland hermeliner (?)
Öhhh.. Hur hamnade jag, en man, här? Kan bara konstatera att jag skrattar högt många ggr när jag läser dina inlägg. Det är så sjukt bra och roligt det du skriver, och för all del, i bland väldigt tankeväckande. Tänkte på en manlig bekant när jag läste detta. Han är vansinnigt rädd (homofobisk) att göra något som andra skulle se som omanligt . Han äter EJ banan, glasspinnar eller liknande. Jag frågade till sist varför? Då svarade han på fullt allvar: skojar du? k*k-liknande föremål skall icke införas i munnen! ☺ha ha..
Fortsätt din blogg och ”keep rocking”

Hahaha älskar detta och dig! Så himla klockrent! Nu är jag lite fräck och tipsar om ett eget inlägg på min blogg. Jag har det senaste blivit så. jäkla. trött. på hur den nakna kroppen framställs. Du fattar nog vad jag menar. Idag hade jag en plåtning som kändes så sjukt befriande. Inga himla ’sexiga’ poser och sådant trams. Utan bara en naken kropp helt enkelt. Här finns bilderna: http://sisterdisco.blogg.se/2015/march/charly.html
Hade varit sjukt roligt att ha plåtning med dig någongång, också normkritisk såklart.
Kram, du är fantastisk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *