Kategorier
Vardagstrams

Vi odlar både hår och ointresse för män

Åh förresten så är Amra här och hälsar på!  Jag minns första gången jag träffade henne IRL och såg hennes hår. Jag ba VA I HELVETE? helt kränkt över detta, men jag är besatt av (samt avundsjuk på) långt hår och Amras är ju just detta. Hon berättade igår att hon hade reagerat lika typ ”JÄVLA DIVA?!” när jag släppte ut mitt svall (sådär som i shampooreklamen).
Haha.
Hon kom igår kväll och jag visade var skåpet ska stå så det ej var nåt tvivel om saken:
långt hår
Amra kontrade. Jag anade en aggressiv underton:
långt hår 2
(och där bakom står skåpet)
Vi har en fantastisk helg framför oss. Imorgon kommer Fanny Åström, Linn och Paula (vardagsrasismen!) hit och hänger. Vi ska odla vårt ointresse för män, podda lite (Amras podd, jag och Fanny ska gästa) och prata prata prata feminism. HURRA! 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Vi odlar både hår och ointresse för män”

Jag märker att jag har blivit ”hårblind” eftersom jag ständigt vill ha längre hår. Nu har jag ungefär lika långt hår som er men tycker att ”nja, det kan allt växa en bit till”.
Samma sorts obsession hade jag när jag hade ”tanorexi”, som det så fint heter, då jag ständigt ville bli brunare. Jag solade extremt mycket solarie för att bli kanonbrun till studenten, tyckte inte att jag var så brun där och då, men nu i efterhand förstår jag inte hur det ens var möjligt för mig att få så mycket färg. Och det var garanterat inte hälsosamt för min stackars hud! Då känns det ändå OK att vara obsessed vid en så ”snäll” grej som att vilja ha så långt hår som möjligt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *