Kategorier
Vardagstrams

Glädjeflickorna // Avsnitt 22 – Glenn Hyséns bucketlist

Glad fars dag! Här kommer presenten som fortsätter ge hela året likt en sugar daddy med andedräkt i ditt öra. I dagens avsnitt avslöjas vem som vill resa till Australien och hoppa fallskärm med Glenn Hysén och vilken av damerna som vill go to town på påvén och bara ha det gött.

Flickorna är glada och leker Sist på Bollen, Hanna listar en djurbaserad kändislista full med fara och flickorna har munnen full med skinksmakande ostar – mm, vilken mumsig, spännande, sexig tid för våra lyssnare!

Dessutom rejtar vi gubbar, Monthy Python, saker man kan göra på sjukhus och fingrar i anus, allt som pappor älskar mer än de älskar sina barn. Nu kickar vi lite med bollen och gör spaningar från nittiotalet, vi ses i duschen.

glädjeflickorna glenn hysen
Ni hittar avsnittet (och andra avsnitt) via iTunes, (podd-appar som funkar är podcaster för iPhone och podkicker för android. Eller så kan ni klicka här


 
Lite material som utlovas i podden:
Screenshoten som bevisar att Lisa gillar påven:
lisa och påvenlisa och påven 2
Louise CK beskriver hur det är att röka hasch när man blivit för gammal:

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Glädjeflickorna // Avsnitt 22 – Glenn Hyséns bucketlist”

Har inte kommit till ovan nämnda avsnitt än för jag lyssnar från #20 så är halvvägs genom #21, men vill bara flika in att det är så himla mysigt och roligt att lyssna på er! Det är som att få vara med på världens bästa tjejkväll. Fast utan att själv bidra sådär särdeles mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *