Kategorier
Vardagstrams

Livetär för kort för att äta kvarg tycker Glädjeflickorna

I helgen har vi käkat ost i massor. Två dagars ostfrossa. Livet är fan för kort för att äta kvarg. Så varför har vi slagit på så stort tänker ni? Jo vi har – äntligen! – spelat in ett gäng nya (o)fräscha avsnitt av Glädjeflickorna! Världens i särklass bästa podd och har ni missat detta så finns det 19 avsnitt att njuta på iTunes.

Vi körde ett nytt koncept nu pga är så jävla dåliga på att planera: ”improvisation”. Vi bara lät tankarna vandra och hur det blir får ni veta när jag klippt klart.

Tills dess, bilder:

 


Och ett pyttelitet klipp!!

 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Livetär för kort för att äta kvarg tycker Glädjeflickorna”

Men jag fattar inte kvargkritiken? Jag käkar kvarg som andra käkar yoghurt till frulle. Har kvarg blivit matsymbolen för strong is the new skinny eller va va va? Vad är det jag har missat? Och när jag hänger med andra käkar jag ju inte kvarg om de käkar bullar, choklad, fläskfilé och bea. Näe kvarg är gött!

Jag gjorde misstaget att smaka på kvarg med nötchokladsmak… Det gör jag ALDRIG om!
Naturell kvarg med müsli och honung är skitgott som frukost eller mellanmål men aldrig att det ska ersätta lunch eller middag för min del 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *