Kategorier
Vardagstrams

Nominera Glädjeflickorna!!! Världens bästa podd!

Herregud har helt missat detta?! I bara två dagar till kan man nominera sin favoritpodd genom att skicka ett mail till podradio@daytona.se och sen ange kategori (bästa sport, bästa humor, bästa nykomling, bästa förnyare/inspiratör, bästa underhållare, bästa nyheter/samhälle/ekonomi, bästa teknik/vetenskap, bästa kultur/nöje, bästa livsstil, bästa dokumentär och Sveriges bästa podcast)
NOMINERA GLÄDJEFLICKORNA SNÄLLA NI! Nu!! Hurra! 
  

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Nominera Glädjeflickorna!!! Världens bästa podd!”

Såklart jag ska! Off topic (eller ja – ständigt aktuellt ska man nog säga). Sitter just nu och ser familjen Rysberg på barnkanalen. Nyss gick ett skämt ut på att en tant sa till tonårsdottern att hon blivit stor. Då reagerar dottern så här: ”tycker du att jag är tjock? !” Som att det är nåt hemskt.
Jahapp här sitter jag med mina två ungar och så får vi tjockhat tryckt i ansiktet på bästa sändningstid. På BARNKANALEN. Fy fan! Var vänder man sig för att leva rövare med idioterna som skrivit manus? Hur anmäler man till granskningsnämnden?! Fan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *