Kategorier
Vardagstrams

Det finns något väldigt kraftfullt och vackert över kvinnor, helt fria från, eller åtminstone medvetna om det tillrättalagda som ofta plågar många av oss.

Åh, Lotta aka Vimmelmamman skriver ett sådant fantastiskt inlägg om kvällen hemma hos Anna. Hon beskriver känslan så fint, vi delar samma upplevelse, jag är så himla glad och stärkt av de förtroenden och pepp vi delade då och hoppas vi får till det snart igen.
  
”Systerskapet: Middag hemma hos apansattigranen. Hon tyckte jag behövde lite systerlig boost och bjöd. Vi umgås inte. Har setts vid 2-3 tillfällen men hon sträcker ut en hand i min röra av ensamma veckor, ouppackade resväskor och häng i stans barer. ”Kom”, säger hon.” Vi vill krama dig”.
Lady Dahmer och Stina Wollter som har det mest fantastiska instagramkonto jag någonsin sett. Speciellt #allafårvarabeyonce. Vi hamnar i ett slags omedelbart svammel i hallen, Stina och jag fast vi aldrig träffats. Maten kallnar, Katerina Janouch anländer senare.
Tre av oss är singlar. Två lever i relationer. Och vi pratar en massa. Om livet, om kärleken, om kravlös sex, om åldersfixering, om vad som gör en genuint glad och att man ska akta sig för män som inte visar respekt, vare sig i eller utanför sängen, och om att livet är för kort för att morra runt och leva i vanföreställningar och normfixering.
Utsikten över Rågsved är slående. Rosévinet kallt. Berättelserna tystnar aldrig. Det finns något väldigt kraftfullt och vackert över kvinnor, helt fria från, eller åtminstone medvetna om det tillrättalagda som ofta plågar många av oss. Inget är fel, allt är tillåtet. Inga pekinnar eller förfasande, ooooande eller nääääande. Bara öron som vill väl och vill lyssna. Frihet.”

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Det finns något väldigt kraftfullt och vackert över kvinnor, helt fria från, eller åtminstone medvetna om det tillrättalagda som ofta plågar många av oss.”

Ahhh, kom nyss hem, lite på sniskan, hade en kväll med kvinnor jag inte känner så bra och känner bara att det vill jag ha mera av. Kvinnostyrka! Vi!
Och så läser jag det här och känner bara JAAA!

Tja! Har läst dina 3-4 senaste inlägg och tycker du är cool, det finns ngt ”nytt” över dina inlägg som jag inte kan sätta fingret på. Tidigare har jag bara blivit förbannad och tänkt att du är helt jävla störd i huvudet…nu tycker jag inte så. Har du bytt fokus i dina texter eller är det jag som tänker annorlunda…?
Har aldrig skrivit något illa om dig, så jag vet inte om en ursäkt behövs. Utan ville bara skriva det här.
Fd. man och hatare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *