Kategorier
Vardagstrams

Vardag i segersäng

Här händer det ju aldrig nåt nytt eller spännande så när jag ska försöka vardagsblogga mer, som jag faktiskt vill göra, så blir det mest ööööööhhh. Jag målar hela tiden nu. Dag ut och dag in. Lär mig massvis as I go along och kommer på mig själv att bli mer missnöjd med tavlan innan. Och så vidare.

Målar just nu på detta:

IMG_7987.JPG IMG_8057.JPG

Barna går på förskola och skola (tack gud. vem uppfann sommarlovet egentligen?) fast idag har de varit hemma för att ena fick för sig att spy häromdagen (jag är en ansvarsfull snäll mamma som har båda barn hemma minst två dagar. *klappar mig själv på axeln och kastar ett elakt getöga på de som dumpar sjuka barn på föris*) . De har sytt varsin docka, bara sådär. (??!) Tog min gamla waldorf-dock-bok och ritade egna mönster.

IMG_8107.JPG
Precis sånt som mammor vill spara forever men tydligen ska de ge bort dem. Jaja jag vet, direkt ur en skräckfilm osv men det är ju ändå mina barn vi pratar om här va.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Vardag i segersäng”

Waldorfdockor?.. shit nu fick jag en flashback från min egen barndom.. Det jag minns om dessa var att de inte skulle ha någon mun för att ”barnet skulle själv fantisera dockornas uttryck”….
Öh… tja… jag minns iofs att min egna w-docka hade en liten tunn mun. Såg helt nollställd ut.
😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *