Kategorier
Vardagstrams

Problem med kommentarerna

Kan inte ni försöka hjälpa mig här?
Jag märker att jag inte kan kommentera från min mobil, men från datorn funkar det. Trots att jag surfar på samma ip (wifi) på båda. Jag har även fått en massa kommentarer från läsare (på insta) som säger att de inte kan kommentera här.
Så ni som kan, kan ni prova att kommentera från både datorn och mobilen och se om eller hur det funkar? Och ja… rapportera OM ni kan då. Jag vet inte hur jag ska lösa detta dock så hoppas väl att det går över av sig själv.
En ledtråd är att igår när jag vaknade så hade mitt spamfilter släppt igenom typ hundra spamkommentarer som jag manuellt fick sitta en kvart och radera, en efter en. Höll fan på att bli galen.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Problem med kommentarerna”

Testar här. Min kommentar på julklappsinlägget igår (från dator) har inte kommit upp, och hela dagen igår kunde jag bara se två kommentarer (från andra) där. Min kommentar på en annan blogg (på elle.se) från igår är inte heller synlig, och likadant där – bara två synliga kommentarer.

Från mobilen: Kan du snälls göra något åt den irriterande IKEA reklamen som tar upp halva mobilskärmen i ett par sekunder varenda gång msn går in på bloggen och sedan återigen när msn går in på kommentarerna…?

Nej gör inte det. Det är ett par sekunder (SEKUNDER) irritation, men det gör att LD får ett par ören i reklampengar som hon annars inte hade fått. Bit ihop som läsare istället 🙂 det är ju bara ett par sekunder.

Jag svarade på en kommentar under inlägget om diagnos från min iPhone igår, det funkade inte. Tror inte jag skrev något som kan uppfattas som kränkande så att det var därför den inte blev genomsläppt. Om det uppfattades kränkande så ber jag om ursäkt, det var inte min mening, uttrycker mig lite klumpigt ibland. Om den här kommentaren funkar är den skickad från mobilen.

hej LD
skulle du vilja ta en fika i haninge centrum vid tillfälle? är en tjej på 56 år som inte har så himla många kompisar. jag bor i handen;)
eva
du ser ju min emailadress;)

Det här med att folk är så otroligt generösa med råd och lärdomar till tjocka människor.
Är det övervikten i sig som är livshotande eller är det kosten du antar att de tjocka äter?
Jag väger 68 kilo och är 176 cm lång. Jag tror att patriarkatet skulle okejat den kroppen. De låter den iallafall vara för annat än sexistiska kommentarer. Hur som, jag är orolig för min hälsa ibland. Jag menar, hur mycket glass, pizza och öl kan en kropp tåla innan den säger ifrån?
Jag har många vänner som lever och äter på samma sätt. Så vitt jag vet har de aldrig fått oroliga kommentarer i sitt flöde om diabetes, hjärt och kärlsjukdomar etc.
Om det är så att det finns smala människor som äter skit men fortfarande ser ut att leva som sig bör, är det möjligt att de finns tjocka människor som äter sunt utan att gå ned 20 kg i vikt? Det verkar väl rimligt.
Så varför antas det då att alla tjocka missbrukar sina kroppar? Här har ni en som gör det på riktigt! Jag behöver oroliga kommentarer i flödet. Men icke- så länge jag inte är för tjock så är jag inte värd er oro utan bara de sexistiska kommentarerna.
Oron sparas åt de tjocka (och antagligen) mycket hälsosammare kropparna. För att herre min gud du kan väl inte gå runt och vara lycklig med din tjocka kropp medan jag får förtjäna min lycka i mina sallader och gymtimmar.
Om den oroade mot förmodan bara har ömhet i åtanke när hen påpekar risken med förstörda knän så finns här några tips på andra saker du kan Moder Teresa loss på:
Alvedonreklam på teve (för mycket alvedon skadar levern.) Alkoholreklam i tidningar (pga du vet varför.) Pappor som hatar på sina döttrars kroppar offentligt i krönikor (hej förstörd lust och osund mathållning).
Annars finns det ett gäng barn i Indien som behöver din hjälp. Imorgon kommer LoveNepal (sök på facebook) anordna insamling till förmån för dessa. Se så, gå in och gör världen till en bättre plats där istället!
Och ps: Nej, jag var ironisk. Jag behöver inte dina pekpinnar och råd i mitt flöde. Jag är fullt kapabel att läsa på själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *