Kategorier
Vardagstrams

Besvikna barn

Ni vet den där parkouren som aldrig blev av förra lördagen pga tränarna ej dök upp? Nu var vi där igen. 
  
På denna bild ser ni mig (sur och frusen) och ett tjugotal föräldrar med barn som står och fryser utanför och undrar varför ingen dykt upp. Tränarna dök ej upp. Igen. 
Knarkar de? Är de bakis? Hur kan man tycka det är rimligt att låta små förväntansfulla barn stå och vänta på ingenting (och bli så där besvikna som bara barn blir, jag fick muta med leksaksaffären i Handen för att inte min innan så glada unge skulle bryta ihop) två helger i rad? Varför har de ej hört av sig? De har ju allas mailadresser.  
Jag är skitförbannad. Tycker så synd om Ninja. Vi kommer ej återkomma till denna parkour. Får hoppas hon får plats på Nynäshamns parkour istället. 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Besvikna barn”

Gud vad jobbigt, jag hade inte gått dit jag heller. Det är ju extra känsligt med barn när det blir inställt utan förklaring och även om jag hade varit där som vuxen för att delta i en aktivitet hade jag varit skitförbannad om den blivit inställd två gånger utan orsak. Jag kan tänka mig att mitt barn skulle kunnat börja gråta och vara ledsen i flera dagar över något sådant.

Jag vill rekommendera dig att se senaste avsnittet i Skavlan och om du inte hinner se hela, så se slutet med intervjun med Jon Ronson. Hoppas att familjen i alla fall får njuta av Melodifestivalen ikväll! ❤️

Sånna jävla idiotjävlar!
Jag var med om samma för tre år sedan på Friskis, barnledaren blev sjuk jämt och ställde in tjugo miner innan. Jag menar, vi var där en halvtimme innan minst för att byta om och så dök kärringjäveln inte upp fyra gånger i rad. Hon blev kickad sen… Men jag tyckte det var så sjukt dåligt och att hon tne skämdes.
Sen fick de nya ledare och nu känns det sjukt bra, på Friskis igen.
Vår 7-åring går på stationsjympa och den ledaren är en dröm! Bjuder vuxna på kaffe i entrén, är där lång tid innan och lång tid efter.
Alla ska inte vara intstruktörer, så är det bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *