Kategorier
Vardagstrams

Jag har blivit med periscope

Mitt i natten, mitt i krämporna. Förkylningen lättar men gravidplågorna är känna. Idag var Anna aka apan satt i granen här och hälsade på. Hon är besatt av periscope och lyckades få mig att ställa upp på detta horribla koncept. Men vet ni der var ju skitkul att kunna kommunicera live med folk?! Jag är tro’t eller ej, ingen exhibitionist. Jag tycker det är obehagligt att bli betraktad eller stå i centrum. På sociala medier är det en annan sak för där styr jag.
  

Men det var så pass kul att jag startade eget konto på periscope. @ladydahmer heter jag där om nån vill följa.
Jag kan inte lova nåt dock. Kanske sänder jag aldrig, kanske sänder jag hela dagen. Vem vet? Vi får se.     Är ni snabba så hinner ni se de inspelningar vi gjorde. Vi pratade om seriemördare, matlagning, föräldraskap, cultural appropriation, vänskap och en massa blaj. Ett klipp från mitt konto, de andra från Annas. @apansattigranen heter hon där.
Förresten, hur skulle ni vilja att jag använde periscope? Tänker att man kan börja med frågestunder av nåt slag? Kanske ämnen? Kanske annat?

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Jag har blivit med periscope”

Vad tusan är periscope? Sitter man och delar videor på sig själv eller har videosamtal med random folk? Fattat ingenting, haha.
Jag är för gammalmodig för nya saker. Det tog typ 5-6 år efter att Facebook kom till Sverige som jag skaffade ett konto. 3 år efter att instagram lanserades i sverige skaffade jag ett konto.

frågestund låter kul! eller vad som helst är kul, jätterolig grej ju! dock gråter jag för alla stackars barn som kommer bli utsatta i den här appen.
snälla sätt på idag, har supertråkigt..

Jag hänger liksom inte i sociala medier förutom bloggar och typ.. Youtube. Inget fb, twitter, linkdin, instagram osv. Så jag har ingen aning om vad periscope är men om jag bortser från att jag verkligen inte orkar med fler plattformar låter det trevligt. Kul när folk har kul.

Jag fattade ju noll först men har kollat på Anna en del och det är så himla rolig och bra app!! Av någon konstig anledning är det ju liksom kul att kolla även om det inte pratas så mycket eller sägs superviktiga saker. Kollade när du pratade seriemördare, vilket du ju bloggat om tidigare men var superkul att höra och se dig prata om det också!! Kan se att du gjort ett inlägg men det går inte titta på i repris?? Det skulle jag önska man kunde eftersom det är svårt att tajma när du sänder lajv pga kids och tusen andra grejer i vardagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *