Kategorier
Vardagstrams

Nämen gomorron på er då!

Ja livet leker ju. 
1. Fick avboka körlektionen efter en traumatisk halvtimme på skithuset. Tar inga risker men får väl tacka alla gudar för att jag inte hann åka iväg innan magen havererade. 
2. Jag spräckte dragkedjan på min enda och trogna vinterkappa. (Köpte den 2003 och har ej hittat nån som är lika bra)
3. Plutten är fortfarande febrig. Men han är piggare. Igår låg han däckad hela dagen. Jag blev ganska orolig. 
4. Kräktes mig själv i munnen två gånger i natt och var helt förvirrad innan jag fattade vad som pågick och kunde knapra dyra gaviscon på raken. Fy fan. (Gravidkrämpa) 
5. Har ej sovit i natt pga lilla barnet som sov hela dagen igår peakade i pigghet runt två i natt och ville samtala om ditten och datten. 
  

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Nämen gomorron på er då!”

Låter underbart. Usch, den tröttheten… Det går att lämna in jackan för att laga dragkedjan. Hos oss är det på samma ställe där man kan kopiera nycklar och klacka om skor. Vet inte vad man kallar en sådan inrättning?? Hoppas du får vila idag.
/Elin

Tror att det var 200 spänn skomakaren i brandbergen centrum tog för att byta dragkedja på en jacka. Bra investering! Kanske kan han på stora gatan i nynäs göra sånt också? Det är ju närmre..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *