Kategorier
Vardagstrams

Amningshormoner som gör en både dödstrött och pigg?


Nämen godmorgon då! 
Är lite sur på den här killen som sovit skit-jävla-dåligt hela natten:

Man får väl tacka amningshormonerna för att man ej kraschar helt av trötthet. Amningshormoner = ?????? = främst så hjälper de en att somna; attans vad jävla akut trött man blir när man ammar?! Jag kan typ somna ståendes. Sitter och liksom nickar till. Så här exakt ser jag ut när jag ammar bebisen på natten:

De hjälper en även att sova samt att vakna snabbt. 
Nä nu ska min inneboende brorsa göra kaffe åt mig, den begynnande huvudvärken ska motas i grind! Senare idag får vi besök av barnas kusin Vincent och bonuskusin Raven som är Vincents halvsyster. De brukar stanna ett par dagar och Vincent och Ninja blir alltid så ledsna när det är dags att bryta upp. Ni som följt bloggen från starten minns att vi (jag och Vincents föräldrar) bodde grannar tidigare och umgicks från tidig morgon till sen kväll de första två åren av barnens liv. De är lika gamla och är tajtare än syskon. 
(Varning för barnbildsspam)


Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Amningshormoner som gör en både dödstrött och pigg?”

Lady Dahmer – vill bara säga att du är underbar!! Älskar din blogg. Är också nybliven trebarnsmamma och det är så befriande med dina bilder och beskrivningar – inget ”lull-lull” inte. Tack för att du delar med dig!
Jag vill säga att jag tycker att det är fruktansvärt med allt nähat du får, kan inte förstå hur vissa är funtade.
Jag dras nog lite till ”extremer” – blondinbella är min andra favoritblogg. Tycker att jag får det bästa av två världar via era bloggar på något sätt.
Hejja med ditt bloggande, blir lika glad varje gång du skriver ett nytt inlägg!
/
Trebarnsmorsan

Haha, kul att veta för jag älskar också Blondinbellas blogg förutom LDs:) Trodde jag var en av få här som följer båda… Är dock mycket mer nära LD vad gäller politik och åsikter allmänt, men tror gemensam nämnare med LDs o BBs bloggar som jag verkligen uppskattar är att det är så ärliga och sköna vardagsinlägg om allt möjligt i livet som pågår och att ni båda känns transparenta,modiga och genuina i det som skrivs. Sen är det ju intressant att se hur BB ändrat åsikter (till det bättre enl mig) genom åren och kan skriva om det…

Jag älskar oxå din blogg!!!
En annan 3 barns mammi som följt dig sen Ninja kom, fick min första då me!
Tänkte precis;
Behöver egentligen bara Lady Dahmer i mitt flöde.
Kärlek

Älskar din blogg och till och med bebisinlägg fast jag varken har barn eller planer på dem just nu. Den nya ser så himla gosig ut. Så förlåt om det här är jättetaskigt, men kan VERKLIGEN inte låta bli att erkänna: är det bara jag som tänker på Stephen Hawking när jag ser bild nummer två?! Exakt samma uppsyn?!
(det är mycket möjligt att det bara är jag som är en extremt konstig människa)

Jag vågar bara skriva här men åh vad jag tycker den här ”call out”-kulturen blivit sorglig. Ok att en tycker folk tycker annorlunda än en själv ok att påtala rasism och transfobi hos feminister men vad vill Py, rosealiance, megabitch med att fullständigt smutskasta en person. Dig å Sfk. VARFÖR skriver de (megabitch) om det på sin Twitter varför? Önskar fan hon läste här. Hon är 50 år och tycker att markera mot vänner är att skriva om dem i sociala medier?!?!? Även om de är (ibland) 20åriga transpers som hon själv varit nära vän med. Vem vågar vara vän med någon? Är så förundrad över råheten. Då kan en ju inte ha kontakt med någon tillslut om ingen får göra fel (för att inte tala om min ursprungsfamilj…).
Jag är själv homo och kan bli irriterad av all heterosexism men give me a brake de får jag väl kanalisera på annat sätt än att hänga ut annars bra personer. Jag FATTAR att transpers och rasifierade får nog det är inte det. Men jag FATTAR inte hur de motiverar sitt handlande. Och som alla säger; de hänger alltid ut kvinnor och kräver nån slags renhet av dem. Så skamligt. Vågar inte kommentera på insta för kommer direkt få hatet på mig (det roliga är att de motiverar det med att de är så goda och rättskaffens personer). Undrar så hur de tänker. Hur tänker ni om ni är här och snokar hur vågar folk vara vänner med er?

Johanna drivs av detta. Hon vill stå i centrum o använder gärna andra feminister för att nå dit oavsett om det kräver att hon ljuger, vrider det man säger eller på annat sätt skadar människor. Hon är direkt ansvarig för flera drev mot andra feminister och vet inte vad lojalitet innebär alls. Skulle avråda alla från att bilda nån relation med henne för så fort man faller från piedestalen så kastar hon en under bussen. Med råge.
Py är riktigt obehaglig. Skiter också i om den skadar andra så länge de är ”privilegierade”. När jag blev utbränd o skrev om det så hånade den mig på sin Instagram. Det var vidrigt. Fy fan.

Men det är ju så förtvivlat sorgligt. Skall nu försöka att inte analysera eller psykologisera dem för det är ju inte sjysst men funkar verkligen det där beteendet? Har de vänner? Vågar någon? Satt inte du tom i en panel om drev med Johanna, hur pratade hon då?
Det är ju otäckt att få alla att tycka så synd om en i vartannat instagraminlägg så hon själv kan hata och ändå framstå som den goda. Hur går det till? Hur har hon så mkt följare? Hur får hon sitta i paneler och annat (gråter sig iofs till det…) när allt hon gör är att köra över folk. Kan inte smälta det. Eller Py som är i ALLA trådar där drev börjat i egenskap av den goda riddaren som bara pekar på privilegier. Haha.
Skall alla hålla på som Lisa Wollter gjorde erkänna att en är är rasist trots att en inte alls är det (möjligen obetänksam just vid tillfället men det är HENNES konto). De hyllar ju forfarande Stina Wollter (till förmån för er) men det är ju för att hon är fett känd. Annars hade hon säkert rykt också. Men varför (efter tex Kvinnogardet etc) tar Johanna varje chans att peka ut just dig?
Fan. Styrka till er och dig. Det är är en snål värd.
De är bara mobbare inte politiska ett skit. Och de Johanna gjort mot Louise Berndtsson är ju bara skamligt. Ett transsyskon….

PS och det här att twittra ”väntar på somliga privilegierade vita kvinnor”-kontot är ju rent hat. Mot en annan som har det jobbigt. Som hon vet har det jobbigt. Som inte alls är priviligierad (om de nu har så stor betydelse). Why oh why.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *