Kategorier
Vardagstrams

Feminister och kokosolja?

Nä inget könshår idag. Men celluliter och enough rolls to start a bakery!

Jag har varit trogen traditionen att duscha varje kväll sen jag var gravid. Det är min andningspaus samt känns viktigt att tvätta mig ordentligt nu när jag haft en begynnande livmodersinfektion. (Därav all antibiotika) Tvättar könshåret nitiskt med lactacyd. (Inte snippan dock, den mår bäst av bara vatten) Vet inte om det är bra men inbillar mig att det är just det.
Min hud protesterar dock av allt duschande. Känns sandig liksom på djupet, kan iofs vara antibiotikan som spökar, men kokosolja mina vänner! KOKOSOLJA! Gör rumpan mjuk samt förebygger svampinfektioner (smörjer brösten, vårtor och under dem, hysteriskt). Även om mindre vatten är bäst, min hud blev magisk först när jag slutade tvätta den så förbenat.
Med Ninja tror jag inte att jag lyckades duscha alls första halvåret. Jag skojar inte, jag fick inte ens skita ifred. Skojar ej om det heller, jag ammade sittandes på toaletten. Men återigen var kokosoljan min vän. Den rengör fint. Bara att smörja in kroppen med och sen gnugga med en fuktig tvättlapp. I armhålorna motverkar den lukt.
Tvättar bebisar på samma sätt förresten. Om och när det behövs. Gnugga olja i alla veck, torka av med fuktig handduk. Har inte badat Bamsen än. Badade inte mina andra barn första månaden heller. (Sen badade vi bara för mysigt).

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Feminister och kokosolja?”

Vad heter den nya bebisen? Minns inte att jag sett det någonstans, ni kanske håller det för er själva än eller inte bestämt? Kokos olja är verkligen mirakelmedel. Kan inte duscha varje dag för huden blir Väldigt irriterad. Men måste jag duscha ofta är kokosoljan guld!

Jag kör raps, solros eller sesamolja istället, är allergisk mot kokosolja om den är ”rå” så att säga, kliar som fan! Men jag kan göra krämer av den, då funkar det, inte annars. Himla synd faktiskt, det är ju bra till så mycket!
Till min ”vitare-tänder-tandkräm” däremot funkar den fantastiskt! 🙂

Jag har också mina ”vattenrutiner”. Sen 2004 badar jag ”varje dag”. Första säkert 4 åren 7 dgr/vecka utan avbrott. Sen ett par avbrott men snittade säkert 5-6 ggr/vecka med enda undantagen av barnafödande-perioden pga badförbudet. Snittar numera kanske 4-5 ggr/vecka. Vattnet är mitt andningshål. Vet inte om jag är ett vattendjur eller bara ”lyckligt lottad” blir torr ibland men inte något att tala om.

Kanske dum fråga, men använder du kokosolja med eller utan kokosdoft att smörja in kroppen med? Har hört att den med doft är bättre på vissa sätt, men det blir ju en hel del kokosdoft alltså…

Så än en gång hänger du ut människor ingen får kritisera dig du vill ge näring åt ditt sjuka beteende att dina barn lär bli mobbad har du fixat själv !!!!Är det inte deras rätt att välja kön som du så starkt förespråkar tror du är en lite liten människa som inte har nått liv hade gärna varit en fluga på din vägg .Gällande ammnig så är väl det så vackert tyvärr har du fått det att se osmakligt ut amma i 20 år om du vill men gör det till nått fint inte till att vara en kossa på bete tack för mig

På den här bloggen lär vi oss saker, åtminstone gör jag det. Diskuterar företeelser, blir smartare! Men du, vad gör du monica? Visar upp din okunskap och elaka nuna. Så därför, snälla, håll dig till andra sidor, sidor där ni alla skriver lika illa, älskar att hata och sprida skit som en gödselspridare.

Sluta kritisera andra människor för hur de ser ut, vad de gör eller säger. Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Undrar jag om du själv blir/blivit kritiserad eller mobbad och tar ut din ilska på andra (kvinnor). Säger du liknande saker till män också??

Håller verkligen med! Har inte läst dina inlägg på ett bra tag, har haft så svajande uppkoppling att jag inte hunnit med så mycket, men trakasserierna fortsätter ser jag. Det är bara en sak (nåja, ha ha) jag inte för mitt liv kan begripa ?.Skickar du dina ”provocerande ” bilder o inlägg till deras inkorgar, eller…? Alltså… Är någon tvingad att se dessa??? Varför i h…..e följer dom dig? Jag menar inte att det inte skall vara diskussionsutbyte, det är ju bara kul ?, men om man så uppenbarligen mår illa av själva din existens så är det väl bara att låta bli att läsa, eller…? Jag råkar väl klicka in mig på en del bloggar, men märker ju ganska snabbt att de, för mig, är totalt ointressanta eller rent av stötande o då låter jag väl bli dem. Kramar från Chris, en undrande tant ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *