Kategorier
Vardagstrams

Jag har könshår och det skrämmer livet ur vissa


Denna bild togs bort av insta. Antydan till könshår var alltså för mycket för denna kvinnohatiska plattform. Tänk om nån fick se hur en vuxen kvinna verkligen ser ut? Huvva! 
Älskar för övrigt mitt utseende mer och mer för varje dag. Inte älskar som ”vad jag är snygg” för den biten jobbar jag på att släppa, orkar inte sträva efter den typen av ”självacceptans” eftersom den alltid bottnar i att jag tvingas värdera mitt yttre och det leder bara till ångest. Utan mer ”jag är en naturkraft och det syns”. Jag är vild och hårig och naturlig och skamlös.
Jag hatar den som anmälde bilden och hoppas att hen drabbas av kroniska flatlöss. Jag ska kompensera detta vansinne med att införskaffa tangatrosor till nästa badsäsong. Då jävlar ska ni få njuta. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Jag har könshår och det skrämmer livet ur vissa”

Haha men so what om du har könshår? Jag växlar min fitta p.g.a. älskar lena saker och för att jag vill, men vill du ha hår på fittan som det var meningen, kör på! Avundas dig att du klarar av det

Åh usch insta.. när ska d där rövhattarna fatta?? Förresten, vad tkr du vi ska göra åt saken? Hade varit intressant att få lite input på den fronten för jag vill definitivt förändra och många med mig… tillsammans gör vi skillnad liksom.
När du ändå säger det måste jag bara passa på att hålla med! Du utstrålar verkligen naturkraft! Du är en sån jäkla naturkraft! BAM sa det tex bara så slog du ned din fot en kväll i mitt vardagsrum och började undervisa mig i feminism. Kan nt med ord beskriva hur tacksam jag är för det. Du gav och ger mig kunskap och insikt om viktiga grejer i livet och ja, det är guld värt. Speciellt då förståelsen i framtiden kmr gynna fler reflektioner på egen hand. Guld värt. Du är typ min naturkraftiga GUDINNA. Förebild. Tack! Jag hyllar dig nog lite här men det gör du dig banne mig förtjänt av. Ta till dig! Önskar jag kunde åka långväga bara för att ge dig en kram (trots social fobi) men det blir lite komplicerat då jag bara är 17år. Hoppas jag får tillfälle att träffa dig och prata ngn gång i framtiden! Finns så mkt jag vill reflektera med ngn påläst kvinna om. Det är en liten försiktig dröm inom mig. Tack igen! Du har hjälpt mig på så många sätt att jag nt ens har tumkapacitet nog att skriva ned allting här.
Förresten, från det ena till det andra. Kikar ofta runt bland dina gamla inlägg när jag är sugen på klokheter och ny input och du nt har tid/lust/ork/mm att blogga och har förstått att du var/är en inbiten no poo:are. Undrar av ren nyfikenhet om du fortfarande brinner för detta?
KRAM

Allt känns som att det väcker anstöt hos någon/några nu för tiden. Lite hår där, en stor mage här, allt. Antar att det är priset vi betalar för att ha gett möjligheten för alla som vill det att göra sina åsikter hörda. Inget gott som inte för nåt ont med sig.

”Har du fått för dig att män ogillar könshår på kvinnor? Kom då ihåg att du bestämmer över din egen kropp. Vill du raka dig ska det vara av egen vilja. Många män gillar nämligen en ordentlig ”buske”. Det är en smaksak helt enkelt.” Älskar dessa tvetydiga råd som ges i alla möjliga tidningar. Och alla gånger det skrivits om olika ”frisyrer” man kan ha där nere. Orka liksom. Det är otroligt ohygieniskt och skadligt att raka sig där nere. That’s all there is to know about it.

Håller med dig – du är en urkraft!!! Tyvärr är vi så hjärntvättade med alla ”perfekta” bilder att i alla fall jag när jag tittar mig i spegeln känner mig stolt. Men jag kämpar för att ändra det och dina bilder och texter hjälper <3

Toppen LD! Önskar att jag också kunde släppa på ”snygg-kraven” mer. De finns hela tiden med och spökar i bakgrunden, även när jag tänker att jag egentligen gör en sak för att må bra så finns de där och viskar att ”du kommer se bättre ut också om du gör det där”. Det suger! 🙁
Du är fantastisk förebild! Tack! 🙂

Fick veta idag att mitt könshår och hår under armarna förtrycker kvinnor!? ^^
Önskar alla kunde läsa det hen skrev till mig på pm på insta! Guldkornsfraser i antigenus/antifeminism/anti nära föräldraskap/patriarkatisk hjärntvättning!
Btw blev jag informerad om att pojkars hat och ovilja för helrosa plagg och klänningar sitter i deras gener! Och kvinnor på gustav vasas tid hade inga egna kläder utan gick omkring i ”manskläder”! *facepalm*
Min gudinna Gaia asså…

Instagrams regler är löjeväckande och hur fan såg den som anmälde ditt könshår på den bilden?! Använde hen förstoringsglas eller? Jag hade fan aldrig sett det.
Töntar. ”Oj oj, har kvinnor verkligen hår på kroppen?! Jag trodde att de (vi) alltid var lena och hårfria som bebisrumpor hela livet ut….”

Så jävla trött på att något som växer naturligt ska ses som fel på ett kön kontra ett annat. Och vem fan bryr sig om vad män vill se kvinnor med? Det är inte upp till dem. Och skulle jag stöta på en man som bli avtänd av hur jag faktiskt är skapt – biologiskt – så är det ingen jag vill ha med att göra i varje fall.

Det är sannerligen förnuftsvidrigt att de tog bort bilden. Där står du, fullt påklädd med lite könshår synligt vid ljumsken. Men på något sätt måste ju bilden klassas som ”nudity” på grund av det lilla könshåret, vilket ju är helt absurt. Om en man hade stått med lite könshår synligt så tror jag knappast att bilden hade raderats över huvud taget. Den hade nog framför allt inte retat gallfeber på inskränkta individer som sedan anmälde den, eftersom de allra flesta trots allt accepterar att män är håriga varelser.
Det verkar inte bättre än att könshår idag är detsamma som könsorgan. Att visa könshåret är lika med att visa könsorganet. Jag har i och för sig alltid ansett att intimrakning är att reducera könet, göra det mindre iögonfallande och mindre laddat. Men det är väl så … Den moderna människan tycks älska att reducera: bort med allt fett, bort med allt könshår.
Och hur i helvete kunde människan bli så tokig och börja tro att allt blir snyggare och bättre ju mer vi reducerar.
Men stå på dig. Smyg in fler liknande bilder på Instagram (så länge du kan undvika att bli bannad). Det är särskilt viktigt när det kommer till kända personer som har många följare. Ni är ju mer betydelsefulla eftersom ni har en större publik. Ni kan påverka på ett helt annat sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *