Kategorier
Vardagstrams

När mäns första reaktion på övergrepp på barn ärhallå alla män våldtar inte barn!

Fan va gött att karlarna hittat en ursäkt som håller! Får hoppas att föräldrarna till barnet tar lagen i egna händer. Skulle detta hända mitt barn så skulle jag misshandla gärningsmannen så grovt att jag själv fick sitta nån månad. Klart värt det för övrigt.
  
Jag råkade själv ut för en liknande grej som tioåring. En pappa till en klasskamrat följde med på klassresa och hann förgripa sig på mig och en till flicka under natten innan övriga vuxna upptäckte vad som hände. (Pojkarna berättade att han gått runt och kollat ner i deras sängar, som om han letat efter just flicka).
Han skyllde på alkohol (vem super ens på en klassresa?) och skickades hem. Ingen anmälan. Ingen uppföljning. Inget samtal med oss flickor. Ingen kommentar alls. Ingenting. Tack Vällingbyskolan för att ni tar sånt här på allvar! Jag funderar ofta vad hans egna dotter fick utstå.
Postade för övrigt om detta på Instagram. Fick en hel bunt kommentarer från en snubbe. Här är de två första:   
 Sen kallade han in sin lilla mansarmé också. 
  
Men kul att han vet var hans fokus ligger. Ej förvånad. Män brukar generellt vara mer bekymrade att de klumpats ihop med andra män än över de övergrepp dessa män begått mot kvinnor och barn.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”När mäns första reaktion på övergrepp på barn ärhallå alla män våldtar inte barn!”

Javisst, det är ju nämligen supervanligt bland män att man har öppna ögon, pratar och agerar som om man vore vaken fast man egentligen sover. Oerhört vanligt att liksom råka sexuellt ofreda barn lite sådär i sömnen. Med öppna ögon. Medan man pratar med barnet. Det förstår man ju.

Så fruktansvärt sjukt! Barn ska fan läras integritet redan på dagis. Få veta att det är din kropp, vuxna får inte röra dig här och här för då begår dem ett brott. Vuxna har inte alltid rätt, om en vuxen gör fel ska du direkt berätta för så många andra vuxna du orkar och så går man igenom vilka hemligheter som är bra och vilka som är dåliga. Förövare säger nämligen saker i stil med ”det här är vår lilla hemlis” till barn de förgripit sig på. Vilket barn vill vara tjallaren? Tjalla på en VUXEN dessutom, vuxna har ju alltid rätt. Tror barnen, eftersom vi lär dem det. Lyssna på vuxna. Gör som vuxna säger. Tjafsa inte emot.
Och sen blir vi förvånade över att barnen inte vågar berätta! Real great!

Många vuxna säger åt barnen att inte skvallra på sina vänner, att lösa situationen själv. Själv uppmuntrar jag till skvaller. Men nu till det andra, fy fan alltså. Män… Fy fan.

Precis! Viktigt att lära barn skillnaden mellan bra och dåliga hemligheter. Bra = vem är kär i vem, ditt syskon tog ett par kakor hemma fast ni inte fick och sånt. Dåliga = någon snattar från affären, någons pappa är arg och skriker hela tiden, morbror Sven vill kramas jobbigt och så vidare. Viktigt!

Suck.. så trött på alla de här förmildrande eller friande domar! Män ursäktas fan alltid för allt de gör. Precis som att de är djur eller har samma IQ som en sten. Precis som att de inte kan styra över sina begäääär, för de är ju inget annat än djuuuuur. Så jävla skamligt!
Likadant med den där gruppvåldtäkten med två män som rätten inte ansåg var en gruppvåldtäkt för att männen inte hjälptes åt, de turades ”bara” om…… alltså VAD FAN!?!?!?!

Jag har sovit bredvid diverse män, både pappa, styvpappa, säkert brorsor, kompisar, pojkvänner, dejter, one night stands o.s.v. och jag har ALDRIG varit med om att de i sömnen skulle ha gjort saker mot mig. Däremot har ju skit hänt när vissa män varit vakna (OBS! ALDRIG NÅN I MIN FAMILJ, bäst att va tydlig där) och jag har sovit. Anekdotisk bevisföring, jag vet, men jag hävdar bara att jag inte tror att det är så vanligt med ofrivilligt sömnsnuskeri som domstolarna nu verkar ha fått för sig att det är. Jag menar, jag har till och med sovit bredvid killar jag varit jättekär i men inte vågat visa det för pga blyg viol utan att kladda på dem eller ens hålla om dem i sömnen. Varför skulle man råka förgripa sig på barn? Jag fattar inte.

Hej! Alltid lika hemskt att läsa om våldtäkter, vem det än handlar om.. Och jag är ledsen att det också har hänt dig när du var barn. Jag har också varit med om ett övergrepp då jag var 16år av min dåvarande pojkvän. Att bli fasthållen och känna en total maktlöshet. Det är en hemsk och vidrig känsla.. Dock känner jag att jag måste sätta ner foten och faktiskt hålla med Daniels kommentar om att inte dra alla män över en kam. Vi har ganska nyligen haft en debatt om att inte dra alla muslimer över en kam för att vara terrorister, varför skulle vi då göra det med män och pedofili? Jag har träffat idioter till män och jag har träffat helt fantastiska män som gjort mig lycklig, glad, levande, kär.. Och jag är i alla fall inte beredd att kalla alla män för dåliga människor eller framför allt, pedofiler.

Det jävligaste när man läser om tjejer som blivit utsatta för övergrepp är faktiskt kommentarerna från män, som ber oss kvinnor att minsann INTE generalisera och dra alla karlar över samma kam. Hallå, var ligger fokus någonstans? Hur är det ens möjligt att läsa om en flicka som blivit tvingad att ta på en mans kön att sitta och grina över att man som karl blir utdömd för vad andra män sysslar med? Hur är man funtad, eller icke funtad, då…

Ja det är väl tyvärr bara att konstatera att det inte existerar något rättsligt skydd mot sexuella övergrepp i Sverige. Skulle aldrig ens komma på tanken att försöka gå den vägen. Det enda moraliskt rätta är att ta lagen i egna händer, så att lagstiftare någon gång i framtiden kanske får upp ögonen och märker att det kanske ändå vore en bra idé att lagstifta mot sexuella övergrepp. Hoppas verkligen att anhöriga till barnet ser till att mannen får vad han förtjänar.

Om jag gjorde såna saker i sömnen så skulle jag böna och be om att bli inlåst och kemiskt kastrerad så att jag aldrig skulle kunna göra någon illa igen, men män tycker att det faktum att de till och med är farliga i sömnen är en asbra anledning att släppa lös dem?

Läste ang detta på instagram. Och jag måste saga att ni är fan inte kloka, du och dina femenistpolare.
Är själv jurist och ni lär ju kunna räkna med att bli anmälda (förhoppningsvis dömda) förtal. Och efterföljden kan bli allt från skadestånd I en bestämd summa alt, dagsböter.

Märkligt nog upplever jag precis samma (brist på) fokus hos feminister när man talar om vissa invandrargruppers kraftiga överrepresentation inom sexualvåld. Det är inte alls intressant med kultur och etnicitet men kön får man aldrig ifrågasätta… tycker det är rätt märkligt och därför blir inlägg som dessa rätt falska. Kvinnor våldtar ju också, svenska kvinnor som ni och jag. Glöm inte det.

Ja, kvinnor våldtar, mördar, rånar, kidnappar etc. Det är ingen som sagt att kvinnor inte gör någonting. Men föga förvånande är männen överrepresenterade i de här frågorna. Såsom bilförsäkring är svindyrt för en man under 25. Såsom fler kvinnor utsätts för sexuella övergrepp.
Kön är relevant då världen är en patriarkat värld, det är männen som styr och ställer, och som begår majoriteten brott.
Den enda gången ursprung och religion kan ha betydelse är då vi ser brottet i en större bild, och inte bara ”denne man från Syrien…”. Alltså, varför gjorde han såhör, vilka omständigheter kan ha skapat detta? Det finns absolut inga ursäkter till manligt beteende, men det finns förklaringar.
Nej, bara för att tre mörkhyade utförde en våldtäkt finns ingen anledning att avsky mörkhyade. Idioter finns överallt. Dock kommer vi inte ifrån det faktum att män våldtar.

Visst jag kan inte styrka min juristutbildning. Då jag inte tänker gå ut med mitt namn. Men ang förtal, jo det kan man bli anmäld för i ett sådant fall. Av den anledningen att du hänger ut en person offentliget utan dess medlåtande. En sådan anmälan kommer att bedömas av polisen. Och hur pass allvarlig polisen tycker att den är. Men när det gäller en sådan pass grov sak som pedofili, så anser jag att den bör behandlas percis lika allvarlig som rassism eller liknande.
Om du som är utsatt läser detta, så kan du få Rättshjälp via din hemförsäkring, alltså du har rätt att prata med en jurist utan kostnad. Tror att det bara är 20-30min, men det är alltid något. För så här ska folk inte bete sig!

Du kanske ska läsa på vad ”förtal” innebär. Men en hint: Att copy-pasta vad en människa alldeles själv skrivit är alltså inte att förtala någon, ev bara att denne människa idiotförklarat sig själv bara. Men uppenbart får man ju inga straff för sånt……
Även jag vill bli uppdaterad med hur det går för dig i din kamp mot femenisterna ??

Om män ”sover” gång på gång när de begår sexualbrott – hur kan de få lov att ta körkort, rösta, ha ansvarsfulla positioner, etc. Tänk om dom sover då också? Går omkring med öppna ögon fast de egentligen sover?
Det här med att män sover när de begår handlingar måste utredas noggrannare. Det kan utgöra allmän samhällsfara. Tänk om en soldat sover och börjar skjuta hej vilt?
Nä så här kan vi inte ha det.
Om män börjar drabbas utav ”sovande” män kanske det börjar hända något. Nu är det ju mest ”bara” kvinnor och barn.

Folk har blivit friade för bra mycket märkligare saker än detta, just med hänvisning till ”sömngång”. Jag tror inte det är något större problem i de flesta fall, men just här – barn i en miljö där sova kan anses vara rimligt, otäckt kryphål faktiskt.
Anna sak:
Jag har fått intrycket av att feminister i allmänhet blir mer upprörda när män frias för brott mot kvinnor än när dom fälls?

Att frias i en domstol är inte det samma som att vara oskyldig till brott, bara att det absurda sätt lagstiftning om uppsåt utnyttjas gör det i princip omöjligt för en fällande dom i sexualbrottsfall.
De fall som blivit mkt uppmärksammade i media på senaste, nu senast detta, är väldigt upprörande eftersom det i varje sådant fall kunnat konstateras att övergrepp/våldtäkt/gruppvåldtäkt/övergrepp mot BARN osv HAR BEGÅTTS men uppsåtet hos männen inte har kunnat styrkas och därför har männen gått fria.
– tex BDSM-fallet, där mannen ”trodde” att kvinnan ”lekte” när hon skrek och grät – INGET UPPSÅT, mannen fri – att detta med dominant sex, våldtäktslekar eller sk safe words inte var något mannen och kvinnan alls hade pratat om eller kommit överens om innan våldtäkten var ingen försvårande omständighet
– tex fallet där en väldigt ung, stupfull tonårsflicka (14 eller 15 om jag inte minns fel) blev inlåst i ett rum med och av ett gäng killar, som efter att ha tagit hennes mobiltelefon och med en kompis på vakt utanför dörren, turades om att våldta henne. Killarna förstod inte att flickan inte ville, INGET UPPSÅT, och frikända. Att flickan befunnit sig i ett hjälplöst tillstånd var ingen försvårande omständighet.
Och nu då detta – en man har med öppna ögon förmått ett 8-årigt barn att röra vid hans könsorgan, detta är tingsrätten överens om. Trots att mannen, t.ex enl hans fru, aldrig tidigare visat några tecken på att prata eller gå i sömnen eller att sova med öppna ögon, så hävdar mannen att han sov – INGET UPPSÅT, mannen går fri.
Det är därför, vid den typen av frikännanden, som feminister (plus alla andra normalt funtade, hoppas jag!?) blir mer upprörda än vid fällande domar, även om det också kan vara upprörande pga sjukligt låga straff men men, där finns iaf en upprättelse om att det som skedde var fel.
tl;dr: frikänd=oskyldig

Det går inte annat än att spotta i glaset när man läser detta, för svälja skiten går fan inte – det kan jag lova. Märkligt tycker jag, som har tre söner, att jag aldrig sovit med öppna ögon och drömt nåt som mumlats fram och härlett dem till att ta mig någonstans där tillträde är förbjudet. Det är ju onekligen så de får det att låta nämligen, som om det är normalt att sådant händer. Att er skola kunde låta karlfan skylla på alkohol och skickas hem gör att man förstår än mer hur skruvad världen är än alla de mardrömmar om explosioner jag hade inatt, efter det fruktansvärda vår värld utstår i detta nu. Man får fan tacka för att det finns några kvar som HAR en hjärna innanför pannbenet eftersom de flesta verkar ha russin -om ens det

Sista meningen är tyvärr mitt i prick. Jag märker hur män blir otroligt upprörda över att någon använt benämningen ”män” och lägger sin energi och ilska på att hävda att de är BRA män. (Och hur de kommer fram till att de ska kunna övertala någon att de är BRA män genom att försöka skrämma dem förstår jag inte alls.) Samtidigt rasar de inte alls över de fruktansvärda övergrepp och brott som sker. What liksom?? :-O

Apropå män, övergrepp och idioti. Donald Trump vill förbjuda fri abort och straffbelägga det. Så gör kvinnan en abort ska hon få fängelsestraff…….huva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *