Kategorier
Vardagstrams

En dag i smärta

Har alltså haft fem gallstensanfall idag. Det var som ett enda långt som aldrig tog slut fast med några pauser. Första imorse och sen rullade det på. Hoppade i säng vid åtta och har legat här och stånkat och svettats sen dess. Nu verkar det ha lugnat sig lite men jag känner fortfarande av det. Bebis sover. Äntligen. Det är svårt att ta hand om bebisar när man har så ont. Men nu är det kväll. Jag kollar på Bones. Vill försöka sova lite snart. 
Jag har försökt måla lite mellan anfallen iallafall och känner mig mycket nöjd so far. Eller nöjd blir man ju aldrig. Men det är en klar förbättring. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”En dag i smärta”

för att det är en timmes bilfärd till akuten, jag har tre barn varav en bebis som ammar. På akuten kommer jag ha samma smärtor som nu, men bli tvungen att sitta i ett väntrum i FLERA TIMMAR med en ledsen och trött bebis innan jag får ”hjälp” vilket antagligen blir en värktablett och sen blir jag hemskickad.
Min man måste följa med till akuten, mina två andra barn behöver en barnvakt och vi behöver ta taxi eftersom ingen av oss har körkort.

Boka en akuttid på vårdcentralen istället? Ring till dem på morgonen, förklara antallet anfall, tidpunkter osv och be om att bli undersökt. läkaren där kan isf remiterra dig vidare. Du måste inte åka inom akuten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *