Kategorier
Vardagstrams

Grattis Oskar, världens bästa make!

Igår fyllde Oskar år. Det firar vi idag pga helg och barna var på kalas igår kväll. Myskalas med popcorn och film och läskeblask. Barna jublade när de kom hem ”Vi fick dricka fanta och cola!!!!”
Men idag firar vi Oskar. Vet inte hur gammal han blir vänta…. trettiosex? Vi firar med att äta våfflor med hjortronsylt och bananer och sirap och vispad grädde till frukost, och till middag ska vi göra egen sushi med fin lax köpt från en bil som kör runt här som typ glassbilen fast med fisk och knackar dörr och frågar om man vill köpa och det vill man för det är verkligen fin fisk. Och så blir det kladdkaka till fikat.
Imorgon blir det nån slags mini-kräftskiva för oss och barna. Oskar insisterade. Ok. Med kräftor, pajer och potatis.
Själv drömmer jag om buffé från typ wagamama när jag fyller fyrtio.
Men nu ska jag börja dagen med en kopp te och lite Buffy. Mr. Muppat har varit snorig och harklig hela natten men verkar vara vid god vigör nu efter en redig nästoalett. Och han verkar älska Buffy?! Ligger och sparkar och skrattar och pratar och tittar så fort jag sätter på det. Sätter jag på nåt annat så skiter han i TV’n. Bra smak? Eller gillar han våldet? Vem vet. Nu kör vi.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Grattis Oskar, världens bästa make!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *