Kategorier
Vardagstrams

Lite uppdatering för er som är intresserade!

Är ju kvar på sjukhuset som ni kanske fattar. Ni som följer mig på Instagram fick kanske höra att jag skulle opereras idag. Först visste vi inget. Sen kom de och sa att nej det blir ingen operation idag. Sen kom de tillbaka och ba ”duscha nu! Det är dags NU!” 

Oskar som stod i leksaksaffären på söder och handlade halloweenkläder till barna fick kasta allt han hade i händerna och ta en taxi hit. 

Sen kom personalen igen och ba ”det är ett akutfall före dig som dök upp! Men snart är det du!” Och så var det bara att vänta. Och vänta. 
Och amma lite. 

Min lilla burrito! Vi stoppade ner honom i ett rent örngott och lindade om för att hålla min nyskrubbade kropp helt fri från bakterier och skit. 
Sen kom en läkare och ba ”det blir inget idag.” Nehepp. Antiklimax. Oskar åkte hem. 
Jag poserade i för tajta kläder. 

Sen fick jag soppa. Smyg-åt ett par godiset men i övrigt är jag satt på flytande. 
Sen kom iallafall kirurgen och presenterade sig. Förklarade att det varit ett missförstånd och hon bad så mycket om ursäkt. Det var tydligen inte alls meningen att jag skulle opereras idag. Varför man sagt det till mig visste hon inte men hon var arg å mina vägnar. Men sen sa hon att anledningen att jag fått vänta är för att jag står på en väntelista. Och att eftersom att jag ej är akut sjuk har jag prioriterats bort. Men att hon nu, när hon ser att jag har en bebis med mig, sätter mig först i kön. (!!!) 
Så jag fick messa Oskar och säga att han ska var här imorgon bitti klockan sju. 

Oskar är på väg. Får sova på anhörigsäng och assistera mig och imorgon får vi se om han bli ensamstående änkling eller inte. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Lite uppdatering för er som är intresserade!”

Lycka till! Det kommer gå bra!
Tur att du får gå före i kön – inte skönt att vara på sjukhus med bebis..
Min 8-åriga kommentar när han snodde mobilen och såg bilden på dig var – coola tatueringar 🙂

Samma situation här för ett år sedan… Min karl hade navelbråck som blivit akut inflammerat och behövde opereras akut. Han kom till akuten på en fredag, men operationen skedde först på måndagen därefter… Fortsatte komma in mer akuta fall.
Nå, i slutändan opererades han ju i alla fall, men det var några sega dagar där på sjukhuset med dropp!

Tänk på att om du öppnas i buken alltså inte titthål så kommer du ha rejält ont! Och kom ihåg du får inte bära något efter op på ett tag. Gjorde jag tyvärr och såret sprack upp .. men när du blivit av m skiten så är allt onda efteråt värt det! Tänk ochså på att vara försiktig m grönsaker , frukt och fet mat ett tag efter….. fett triggade min mage rejält efter åt och ägg . Lycka till du kommer att bli en ny människa efter op.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *