Kategorier
Vardagstrams

På sjukhuset

Vi tog oss till akuten idag. Jag och min vapenriddare Anja tog tåg och buss till huddinge. De tog mig på allvar. Ena sköterskan rullade på ögonen och gav mig en blick/min när jag berättade att läkarn på vårdcentralen ba ”Nämen sök akut om du får feber” och sen inget mer. Inte bara jag som tycker det var galet alltså. 

Men det ser iallafall ut som att jag blir inskriven och förhoppningsvis opererad redan imorgon. 
Så glad att jag tog tag i detta. Så jävla livrädd för att nåt kommer att gå fel på operationen. Eller efter. 

Nu jävlar hörrni. Får socker direkt i dropp. #uppmuntrafetma

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”På sjukhuset”

Det finns helt seriöst inget värre än vårdcentraler. Min mamma gick till en förra månaden med smärtor i bröstet. De sa till henne att gå hem och ta paracetamol. Dagen efter det fick hon en hjärtinfarkt och dog, 48 år gammal.

Min farmor åkte dit, hon hade svårt att andas och frös. Orkade knappt gå själv. ”Du har ju haft influensa så det är nog därför” och fick cocillana. Två dagar senare hjärtinfarkt och dog.
Är ingen läkare etc men det är jävligt tråkigt att dom inte ens kollar noggrannare utan typ som det kändes för min farmor bara antar..

Har gjort samma ingrepp som du. Ingen fara. Jag var också livrädd, men det är ett rutin ingrepp och fixar de bara rätt värkmedicin efter (för jag antar att du inte får ta morfin med amningen?) så e du på benen igen dagen efter.
Lycka till!

Så nyfiken nu, hur funkar det att bli inlagd när man har bebis? Särskilt när man ammar? Får man ha med sig bebis då? Även om man inte ammar? Undrar för att jag själv inte har barn eller någonsin varit inlagd så allt är ett mysterium…

Hade sjukt ofta ont i magen (så pass att jag blev inlagd några gånger) när jag var typ nio. Inga stenar, men gallblåsan var lite inflammerad så de testade att ta bort den. Inga komplikationer och sen hade jag mycket mindre ont mycket mer sällan. Nu 30 och har aldrig ont och magen går som en klocka. 🙂
Lycka till!

Åh vad glad jag blev (lät ju sjukt, men du fattar) att är på sjukhus och blir tagen på allvar! Stort lycka till, i morgon blir jobbigt menyraden till helgen mår du bättre!
Stort lycka till 🙂

Det kommer gå så bra ska du se! Att bli sövd känns lite oroligt första gångerna men det är ingen fara 😊
Själv fick jag en förlossningsskada 2011 och har sedan dess opererats 24 gånger så jag är rätt van, höhö. Är till och med stomiopererad till följd av förlossningsskadan..
Det värsta med att opereras när man har bebis/småbarn är ju när man inte får ha med sitt spädbarn efter operationen. Min första op blev akut och jag fick jag vinka hejdå till man och spädbarn helt utan förvarning. Jag var skräckslagen och sjukt orolig då dottern aldrig hade provat äta från flaska… Kommer aldrig att glömma hur förbaskat hemskt det var! Haft många incidenter och sjukhusvistelser efter det och dottern är ordentligt påverkad av alla mina sjukhusvistelser, speciellt från en gång när hon fick följa för att hämta mig men möttes av en väldigt dålig mamma dom åkt på blidförgiftning och blev kvar ytterligare nån vecka på sjukan. Nu är hon livrädd och får separationsångest om jag nämner att jag ska träffa läkaren..
Oj det blev långt! Ville egentligen vara säga att det kommer gå fint 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *