Kategorier
Vardagstrams

Shit!

Igår kom äntligen Intezar hit för att laga mat till oss. Injera hade hon med sig och en stor låda berbere (stark etiopisk/eritreansk krydda). Vi åt. Det var mums. Jag fick inget gallstensanfall. Hurra!

Inatt fick jag däremot gaserna från Mordor. Lukt inkluderad. Man får väl vara tacksam för att man har skilda sovrum i det läget. Och gaserna har fortsatt nu på morgonen och jag misstänker att jag om en liten stund ska få erfara effekterna av riktigt bra berbere. På toaletten alltså.
Shit, (pun) minns en gång när jag och Intezar varit på en eritreansk fest och ätit så mycket vi orkade.  Jag hamnade på akuten för att jag ätit för mycket. Hade lyckats ta sönder insidan av magen. Fy fan vilka smärtor alltså. Intezar klarade sig bättre, men vrålet ”Det brinner!” inifrån skithuset vittnade dock om vissa effekter.
Jaja så börjar iallafall min dag idag! Vad får ni riktigt ruskiga gaser av?

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Shit!”

Haha, väldigt dramatiskt att hamna på sjukhus efter att ha ätit mat 🙂 Men ethiopisk mat är ju såååå gott.
Jag åt lite väl stora mängder av min egengjorda hummus igår (massa vitlök olivolja och kikärter) och har också haft en himla massa gaser sen dess, hehe. Men inte ont i magen som tur är. Usch, hoppas det blir bättre!

Hur mår lille Juno när du äter så stark mat? Min lilla reagerar med magont om jag äter bönor, lök, dadlar eller för mycket fibrer typ rågbröd och frön 😉
Alltså mycket nyttiga saker som går bort vid amning hehe.

Kan få gaser av allt möjligt, vilken random mat som helst, och tydligen mannen också. Ibland är det nästan tävling här hemma om att pressa ur sig rökaren med högst volym! ? Och ibland säger vi båda att vi måste sluta, att det inte är bra för romantiken osv. Hur mycket är det okej att fisa ihop med sin partner, liksom? ?

Dåligt vällda kikärtor vilket inte gör så mycket men tyvärr komjölk. Älskar vaniljislattes och milkshake på komjölk men det är som att singla slant. Brukar ta en islatte eller milkshake när jag går på stan så jag kan gå ut mellan affärerna och cropdusta gatan.

Andra gången jag träffade min man så hade han varit på festival. Vi tog en promenad och han skulle släppa en smygare men det lät högt. Han bad om ursäkt. Men det var den gulligaste prutt jag hade hört! Då förstod jag att jag var kär. Det är 12 år sen nu ❤

Stevia!
Saker sötade med stevia får mig att dra runt ett vindkraftverk alldeles själv.
Sen har vi mens. Och mensfisar luktar död och förruttnelse. Tur att maken kan han med ?
Här är ingen fisförnäm det märks på barnet som mer än gärna pekar ut någon annan. När han släppt en stinkis

Asså injera ??? jag har aldrig blivit dålig i magen av injera men alla vänner och f.d sambo som var från eritrea blev ALLTID dåliga i magen. En gång tog vi med hela skolklassen för att äta injera på jebena i rådhuset innan vi skulle till dramaten för en föreställning. Haha mer än halva klassen satt bänkade på toan och missade föreställningen efteråt ??
Injera med hamli och shiro, addis och goro wett, gored gored och alicha är godast ?oh blev så.sugen nu ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *