Kategorier
Vardagstrams

Har du mött Lassie?

Alltså bästa tråden på Twitter just nu! Har ni några sådana här berättelser? Dela med er! 

(Nej jag följde ej med Ralf. Och det slutade med att jag blockade LG pga jobbig. Haha.)

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Har du mött Lassie?”

När jag var mellan 20-25 år stötte skådespelaren Per Matsson på mig, detsamma gäller för pedofilen Tomas Hellberg, som försökte ragga upp mig när jag jobbade som servitris. Sedan fick jag en gång en skitäcklig kommentar av Martin Timell, något i stil med att jag såg ut att behöva ett knull. Så mina erfarenheter av kändisar består mest av äckelgubbar. Ja förutom Jakob Hellman då, som jag jobbade tillsammans med något år inom hemtjänsten. Han hängde med oss ut på krogen ibland. En väldigt trevlig och jordnära kille, helt i avsaknad av divalater.

Hello!
Ville bara säg om du läser inne hos bevakning att det ser ut som att jag håller med wigwag om en elak kommentar om dig. Det är inte jag. Bevakning har drabbats av ett troll, ingen som låttsas vara diverse kända profiler på bloggen.
Ser något konstigt ut någonstans var du än ser det på nätet och du är osäker och bryr dig, fråga gärna om det är jag eller hur jag tänkte där.
Vi håller inte alltid med varandra men jag gillar dig och skulle aldrig "hata" på dig. Inte ens i en tråd där det förkommer hat skulle jag skriva en saklig konstruktiv kommentar som inte håller med dig.
Ha en fin Påsk!
/The real Hmm

När jag var 18 "praoade" jag som backstagevärdinna på Grammisgalan, dvs hängde backstage med alls kändisarna. Minns att bla the ark, kent och entombed var med det året samt att Henrik Schyffert var programledare. Peter Stormare hängde också där. Efteråt smet vi in bakvägen på den stora efterfesten och sedan vidare på någon efterfest på universal studios. Vilket jäkla dygn!

Skakade hand med Chad Smith från Red Hot Chili Peppers en gång. Jag fick bara ur mig ett "Thank you", vilket han tyckte var superkul. I övrigt har jag bara träffat Markoolio, som är supersnäll och mysig.

Åh jag checkade in The Tallest Man on Earth en gång när han skulle flyga till USA. Höll på att kissa på mig av nervositet, flinade och var säkert tomatröd i ansiktet. Han är en av mina favoritartister. Men min arbetsgivare är tydlig med att personalen inte får be om bilder och liknande när kändisar kommer dit. Tråkigt nog. Jag fick i alla fall påminna honom om att hans visum snart skulle ta slut, alltid nåt…
Checkade också in Börje Salming en gång. Han skämtade och visade upp sina skor och väska, vilka det båda stod Salming på. Karln lyckades med konststycket att vara trevlig trots att han var sådär ryggdunk-brölig som många män är.
Arja Saijonmaa skällde ut mig för att jag inte kunde ge henne den sittplats på flyget hon önskade.

Åhh, jag älskar också såna ^^ När jag jobbade som croupier en extra död kväll på krogen kom Brolle jr och spelade med mig. Han drog även ett litet solo på lilla scenen.
Min mammas morbror dejtade La creams (Tess) mamma och båda var och hälsade på i min gammelmommos stuga.
Träffade Merethe från halv åtta hos mig på systemet i fredags 😉
Ser Marcus hellner ofta då hans dotter går på förskola på samma gård som jag bor. Han brukar även flyga på samma plan som oss till och från Sthlm.
Eva Funck åkte med samma plan som mig en gång och klappade min hund.
Min mans mormor satt och pratade med en mlt trevlig kille en hel flygresa. Han höll på med musik. Visade sig vara E-Type.
Min svärmor har varit dagmamma åt Dolph Lindegrens exfru.
Min man skjutsade Jessica Anderson från Kiruna till Gällivare. Han har även pratat med Nils-Petter sundgren, Babsan och nån Bernadotte på telefonen (jobbar på hotell).

När jag bodde i Uppsala på 90-talet och jag och exet funderade på större lägenhet så var jag och tittade på en lägenhet som såldes och visades av Fredrik Lindström. (Vi köpte den inte men det berodde inte på Lindström). Gick i samma gymnasieskola som Diane Söderström som var en av originalmedlemmarna i Fresstyle, träffade henne på en hemmafest hos en parallelklasskompis som hängde med henne ibland. Och min mamma som jobbade i restaurangbranschen serverade Per Gessle ett flertal gånger när hon bodde en period i Halmstad. Och just det ja, när jag sommarjobbade på det hotellet vars restaurang mamma jobbade på tog jag hand om en kasse som Beppe Wolgers (han med godnattstunden om någon minns) lämnade i receptionen för hans son skulle hämta den.

Hahaha, förlåt att jag spammar lite nu men kom på en sak till – satt och åt söndagsmiddag på en restaurang i Stockholm för en sådär 15 år sedan med en nära vän och vid grannbordet, i ett stort sällskap satt Leif Silbersky och hördes och syntes och var rätt rejält på lyset.

Jag var på semester i USA för typ 15 år sedan och var inne i en butik och tittade på kläder. En tjej som jobbade där kom fram och undrade om jag behövde hjälp. Undrade sen var jag kom ifrån. Sverige svarade jag. Hon berättade att hennes mans bror var gift med en svenska. Som visade sig vara Carola. Hennes man var alltså Runars bror. Vad är oddsen liksom?

Jag har hälsat (sagt hej och fick hej tillbaka) på Robert DeNiro vars barn gick i samma klass som en flicka jag var barnvakt åt. På en studieresa fick jag "äran" att hänga och prata med Robbans fru också..mycket trevlig person!

Har bara träffat hockeyproffs så vitt jag kan minnas (taxichaffis). Peter Forsberg är sådär norrländskt blyg, verkar ödmjuk tycker jag. Per Svartvadet och hans fru är jättetrevliga människor. Marcus Näslund var så full att han knappt visste var han bodde, också gömde han skräp bakom mitt säte så att jag inte såg det förrän senare, när jag redan åkt 🙂 Riktig jävla idiot. Kan tydligen komma in på krogen och säga saker i stil med "Vet ni inte vem jag är eller?" om han inte blir serverad först i baren, men det är bara rykten jag hört. Magnus Wernblom är också trevlig.

Ralf Gyllenhammar! 😀 Träffade på honom på fyllan på ett ställe i Uppsala för ett gäng år sen. Jag fick en kram, bad om en bild och fick frågan "Vill du ligga med mig och Maria?!" Jag tackade nej och återgick till att umgås med mitt sällskap istället 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *