Kategorier
Vardagstrams

Helvete!!!!

Snälla kan nån bara avliva mig tack? Gissa vad? Jag hämtade mina tavlor och fick ett USB i ett vadderat kuvert med scannarna på. Här vi lägger den i en av dina stora påsar, säger personen som jobbar på Crimson och jag ser hur hon lägger ner den. Jag tittar själv ner i påsen och ser det. Den ligger där. Längst ner mellan mina dukar. 

Sen rullar jag hem. Via 173’an, Coop i Älvsjö, bvc (för att låna toaletten) och sen pendeltåget hela vägen till segersäng. Sen hämtar jag barn och kommer hem och lagom tills Crimson har stängt så upptäcker jag att jag ej har USB’n kvar. 
Nånstans mellan Fruängen och segersäng så har det antagligen ramlat ur eller blivit stulet. Hur detta ska ha gått till vet jag ej pga påsarna har aldrig befunnit sig vidöppna eller uppochner eller utan uppsikt. 
Jag vet inte vad jag ska ta mig till nu men ber till alla makter att Crimson 
1. Har sparat mina filer 
2. Kan maila eller posta dem till mig. 
Nån som vet? 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Helvete!!!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *