Kategorier
Vardagstrams

BB-marchen idag, ångest och eventuell diarré

Stockholm!? Ses vi på BB-marchen idag? Jag kommer inte hinna gå hela men jag sluter upp på medis. (Har ljudcheck osv att ta hand om på Göta Lejon så att de av er som vill komma på Penntricket Live efter marchen hör nånting hehe)
 
Nu ska jag göra frukost åt alla barn, duscha, hitta kläder (gräver i den svarta högen bredvid sängen) och kanske sminka mig. Jo jag gör ju sånt när jag känner mig självmedveten och osäker. Jag känner oftast att jag duger precis som jag är men känner mig också väldigt granskad i vissa sammanhang och då känner jag mycket skam istället. Skam över att vara tjock och typ ofixad. Helt fel sammanhang att känna så i kan man tycka men så fort folk ska titta på mig så får jag ångest. Just ja, det ska jag också mota i grind. Min panikångest, sociala fobi och eventuella ångestrelaterade diarre. 
 
Vi ses!
 
 
Från gårdagen då vi var på en fest hos grannarna. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”BB-marchen idag, ångest och eventuell diarré”

Sminka dig om du behöver, det är helt okej. Vi kan alla behöva lite "kryckor" när vi har ögonen på oss och är nervösa. Kampen kan vi ta vid ett annat tillfälle. Jag känner mig själv säkrare utan smink men har en grej med mina kläder istället. Får säkerhet när jag har färgglada vackra klänningar. Särskilt när jag vet att det är en dyr klänning, även om ingen annan vet det. Kram ❤️

Men du gör ju det, eller hur?!
Och hur jävla strongt är inte det?!
Önskar så att jag kunde varit där och sett/hört er, men det är lite långt mellan Falkenberg och Stockholm.
Det kommer gå fantastiskt. Tack för allt du gör.
/ Asta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *