Kategorier
Vardagstrams

KOM PÅ PENNTRICKET LIVE!

Söndagen den 20/8 äger ju stora BB-marschen rum på massor av orter runtom i landet, även Stockholm. Och direkt efter marschen på Söder så tycker jag VERKLIGEN du/ni ska ta er till Göta Lejon på Götgatan för att uppleva #Penntricket LIVE på scen, för bara 100 spänn!

ALLA intäkter går dessutom till Födelsevrålets enträgna arbete för kvinnors rätt till trygga och säkra förlossningar, plus annat i anslutning till det.

Så! Boka plats redan nu genom att swisha 100 spänn (per biljett) till numret här på bilden (ta ett screenshot på swishen eller ange ditt namn i dörren) Kom! Och sprid! Tillsammans KAN vi förändra ! <- tåls att nötas och påminna varann om. 

 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”KOM PÅ PENNTRICKET LIVE!”

Men åååå jaaaa!
Livet försöker säga mig ngt. Jag bor inte i Sto men min bästa vän gör, som f.ö har födelsedagsfest den helgen. Så skulle passa suuuuper att dagen efter gå på Penntricket live.
Men guess what?! Min MAN ska tävla i Iron Man Kalmar och "en måste ju va där och stötta".
Oh the irony…..

Hej LD och alla ni andra!
Apropå ingenting. Efter fem års av psykisk och "på gränsen" fysiskt misshandel har jag lämnat min sambo. Jag packade mina saker, ringde min familj, berättade allt och nu sitter jag här, hos mina föräldrar, på golvet och andas ut. Hör hur mina barn springer omkring. Försöker att inte tänka så mycket. Försöker lita på att allt kommer att bli lättare och bättre. Ville dela det med er och typ tacka. Varför vet jag inte. Kram

@smart kvinna:
Fy faaaaan vad glad jag blir för din skull! Hoppas bara att allt ordnar sig nu så exet inte börjar krångla. Vet precis vad du fått utstå!! Jag levde själv med en man som utsatte mig för psykisk misshandel i flera år. Ingen trodde på mig heller eftersom han var så snäll mot alla andra och omtyckt i sina kretsar. Nästan dagligen fick jag utstå förlöjligande och nedvärderande kommentarer om allt från min intelligens till min kropp. han mobbade mig för allt jag var typ.
Konfronterade jag honom så sa han att jag var psyksjuk och behövde medicin eller hade drömt att han sagt och gjort vissa saker. jag har dessutom psykisk ohälsa i släkten så detta använde han ofta emot mig när jag försökte konfrontera honom.
Han brukade också demonstrera hur oviktig jag var genom att påstå saker som att han glömt vad jag hette… typ "du… vad var det du hette nu igen?" Detta var dessutom min första seriösa relation så jag hade inget att jämföra med. det blev vardag att utsättas för detta.
Önskar dig all lycka till! Nu behöver du tid att läka. Massor med styrkekramar och systerskap från en som fattar <3 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *