Kategorier
Vardagstrams

Skrik och panik både hemma och i badhuset

Gårdagen började dåligt med migrän och barnaskrik från cirka klockan fyra på morgonen. Men sen blev det ljusare. Femton treo senare så drog vi till badhuset. Vi har ju köpt en badring med sits till Fjuttas och han kan liksom hänga på oss andra. Och han fick hänga på. I Ösmo har de nämligen byggt en hinderbana och den skulle de stora såklart springa och klättra på även fast varken de eller jag bottnar på det djupa. Det blev mycket stress och ångest och skrik (från mig) men fy fasiken vad skönt det är att bada. 
 
När vi var klara så duschade vi varmt och då lyckades J somna i min famn, där under den varma duschen. Det var bara att packa in honom naken i en handduk plus min stora mjuka ullrock och lägga honom i vagnen och där sov han som en liten gris tills vi kom hem. 
 
Bra dag iallafall. Två veckor kvar på sommarlovet. 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Skrik och panik både hemma och i badhuset”

Hejsan!
Vet du, jag beundrar dig och hur du lyckas kämpa på – att du inte bara publicerar bilder och text om hur underbart livet är. Tack för det!
Önskar dig en synnerligen bra dag!

Har du testat dikolfenak? Mot migrän alltså. Sjukt mkt effektivare än treo, revolutionerade mitt liv när jag upptäckte det. Finns receptfritt på apoteket. Kan dock vara så att det inte går att kombinera med amning, är osäker på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *