Kategorier
Vardagstrams

Svårt att komma till skott men nu sköt jag iallafall en gång

Målade en liten tavla snabbt som attans igår. Den ska nämligen tävlas ut idag så håll utkik här och på mina andra sociala medier. Fattar ni, nån kan alltså få ett orginal av mig!? Vet ni hur jäkla special det är? Jag känner redan svår ångest för som ni kanske fattat vid detta laget så har jag lite svårt att skiljas från mina tavlor. De blir liksom mina bebisar. Jag vill inte att de ska försvinna ut nånstans annanstans där jag inte vet var de är eller vet hur de mår. Typ. 
 
Men idag ska jag tävla ut en. Puh. 
 
Det är för övrigt skitsvårt att få till nåt målande nu när J är i åldern ”riva och slita i allt”. Jag försökte måla lite under dagstid igår men han stod och slet i min arm så jag fick packa ihop och fortsätta efter att han hade somnat. Jag fick lite mersmak av att snabbmåla en mindre tavla dock och ser framför mig att jag gör stora planer på att måla mer och tävla ut fler men så kommer det rinna ut i sanden för denna adhd-hagga har jävligt svårt att komma till skott med saker. 
 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Svårt att komma till skott men nu sköt jag iallafall en gång”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *