Kategorier
Vardagstrams

Tävla och vinn en orginalmålning av yours truly!

Fantastiska @patriarkatetochjag på instagram har tillsammans med fotbollsspelaren Derrick Ddungo startat en insamling för att hjälpa barn i Kampala, Uganda, att bland annat öppna en skola och ett barnhem. Jag vill vara med och hjälpa till så därför tävlar jag ut lite göttiga priser vilket inkluderar en jävla tavla målad av mig!
 
Så här gör du för att tävla:
 
1. Swisha 20:- till 0729-311811 (Derricks nummer). Märk med ”Lady Dahmer”
 
2. Kommentera under denna bild (klicka på länken så kommer du till instagram) att du swishat. (det går bra att skänka mer, summan påverkar inte vinstchansen men det hjälper ändamålet. Det går även bra att swisha utan att tävla)
 
Jag väljer sedan ut vinnarna till följande priser:
 
1:a pris:
En orginalmålning ”no more fucks to give” målad av mig (!)
 
2:a pris:
En liten orginalteckning
 
3:e pris:
Valfri print av en av mina tavlor
(se ladydahmer.tictail.com)
 
Vinnarna utses den 10:e september! Lycka till!  
 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Tävla och vinn en orginalmålning av yours truly!”

Okej, det här var ju magiskt! Undrar om det är okej att ha swishbidrag som "kriterie" för att få vara med och tävla även om en inte samarbetar med mottagaren? I så fall borde ju alla bloggtävlingar anamma det på direkten. <3 Skall göra det från och med nu i alla fall!

Är du självlärd eller har du fått undervisning? Du är så grym både tekniskt och bildmässigt att jag måste fråga… Skulle älska om du gjorde ett inlägg om hur du målar, så fint.

Vill gärna vara med i tävlingen men instagram tillåter mig inte att kommentera när jag inte är medlem. Om det inte går att vara med utan insta så fick jag iaf göra dagens goda gärning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *