Kategorier
Vardagstrams

Kom och köp (och säg hej!) på söndag!

Nu på söndag kommer jag stå nere i Hornstull och sälja konst hela dagen! På Debaser strand till och med. Det är ju feministisk marknad om ni nu hade missat detta och jag tycker ni ska komma. Försök inte kramas, men säg gärna hej och HANDLA av mig och
alla andra. Mest av mig. 
 
Jag har gjort två nya prints dagen till ära. Jag kommer premiärsälja dem på söndag men lägger upp dem i min tictail-shop på måndag för er som inte kan komma på marknaden. Jag lägger även upp fler exemplar av de gamla som tagit slut. 
 
Det är så frustrerande att vara hemma med liten plutt nu när jag vill måla och skapa och sälja. Det finns ingen tid eller möjlighet att måla tavlor just nu så därför kör jag digitalt ett tag. Det blir ju också bra men det blir annorlunda. Jag vill ju
kunna nå ut till en större marknad än min egna publik också. Det var roligt på förra marknaden faktiskt för jag sålde till folk som inte visste vem jag var alls! 
 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Kom och köp (och säg hej!) på söndag!”

Älskar din konst!
En fråga: Hur går det med ditt körkort? Jag har precis börjat efter ett uppehåll och känner mig helt värdelös och rädd för trafiken… Känns som om jag aldrig kommer lära mig alla regler.

Börja jobba (aktivt med ditt skapande) två dagar i veckan och skola in plutten på förskola. Två korta dagar i veckan där du kan ägna dig åt saker du älskar och mår bra av kan väl inte vara fel? Samt att Plutten nog inte kommer ta särskilt mycket stryk av det tänker jag, det blir ändå många dagar med mamma.

Blir så besviken ang att en del som du skriver är ute efter att bara hugga och trycka ner på Internet. Det är obehagligt och int alls ok. Om jag bloggade skulle jag blockera dom. Det förstör både för läsare och bloggaren. Vi ska vara som systrar och stötta och värna om varandra. Vi behöver det i denna värld. ibland går det för långt. Tack för bra blogg. Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *