Kategorier
Vardagstrams

Livesändning och tankar kring patriarkatets fall

Igår hade vi värsta fikabonanzan. Cissi Wallin kom förbi med barnens farbror och lilla kusin Helmer och de hade med sig massvis med fika. Och jag hade bakat massvis med fika. Så idag blev det liksom fika till frukost.

Vi körde live tillsammans. Något stökigt blev det, mest för att barnen (plus grannbarn???) levde RÖVARE i rummet intill. Jag ba hallå pappor kan ni fösa ut flocken nån annanstans men icke. Men det var kul. Annorlunda från det ni är vana vid, men likt våra sändningar när Cissi jobbade på radio och jag var regelbundet gäst där. Vi har pratat om att köra live fler gånger. Kanske spela in några poddavsnitt för att känna på, vi får se.

Återigen så kom det in miljoner jävla män som ville att jag skulle visa mina bröst eller annat. Jag blir så ledsen. När tar det slut? Lisa Ekdahl ba ”patriarkatet faller inom din livstid” och jag ba ÄR DU HÖG? Detta är ju en fantasi utan dess like, tror hon seriöst på detta själv? Hur ska det ens gå till? Klart det inte kommer falla inom vår livstid. Det kommer förmodligen aldrig falla. Ledsen för negativiteten men jag ser verkligen inget ljus i tunneln.
Aja. Barnen hade det kul igår iallafall. Helmer börjar ju bli lite större och det går nästan att leka ihop då.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Livesändning och tankar kring patriarkatets fall”

Jäkla män alltså som inte kan bete sig 🙁
Men forssätt ändå, för även om inte patriarkatet helt faller kan det ju åtminstone bli bättre och det blir det genom exempelvis upplysning genom din blogg. Go LD!!!!!
Missade er livepodd, men fikan ser ju amazing ut!

Blocka på bara. Till sist har du väl fått bort de som gör så.
Förstår att du blir ledsen, man förlorar ju hoppet lite. Men försök att inte ta det personligt. Det är symptom på en dålig dålig grej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *