Kategorier
Vardagstrams

Crowdfunda en feministisk skribent!

Tycker man om det jag gör, det jag skriver, aktivistar, debatterar och bråkar för så kan man sponsra mig genom att swisha en slant eller två till:
 
0736815778
 
Jag tror på att vara oberoende. Jag tycker det är viktigt att jag inte låter mig köpas. Folk måste veta att det jag skriver är genuint och mina ord är mina och inte storföretagens. Jag vill inte gå kapitalismens ärenden och bidra till kroppshets, köphets eller konsumtion som riktar sig mot kvinnor. Det går emot allt jag står för. Jag tror på gratis information och oberoende samhällskritik. Jag tror inte på manliga rika mellanhänder. Jag tror på transparens.
 
Så tycker ni om det jag gör och vill sponsra mig och mitt arbete så skänk gärna. Tycker ni om det jag gör men inte kan eller vill skänka pengar: läs ändå för sjutton gubbar och sprid ordet!
 
Tillsammans gör vi feminism.
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Crowdfunda en feministisk skribent!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *