Kategorier
Vardagstrams

Semesterplaner, skrikfest och beställningar

Skrikfest halva natten. J hade massa kli på huvudet så han krafsade och grät, krafsade och grät. Fick knyta knutar på hans tröjärmar för att han inte skulle få fram händer och klor och till slut somnade han. Imorse fick jag väcka honom så han var antagligen ganska trött. 
 
Det är väl mycket som händer i det lilla huvudet gissar jag. Han står utan stöd nu. Och han blir jätteglad varje gång och så får vi applådera och då blir han ännu gladare. Snart går han. Det kommer bli full fart i sommar, jag grämer mig redan. Tänk att spendera semestern med att springa efter den där lilla kamikaze-bebisen? Hjälp! 
 
Apropå det så måste vi planera semestern. Vi ska till Delsbo och kanske till Rågårdsdal där familjen har ett stort sommarhus (Vi har bara varit där en gång tidigare trots att huset varit i familjens ägo sen innan alla föddes. Eller ja Oskar var ju där mycket när han var liten men sen vi träffades har vi inte varit där) och vi måste pussla lite eftersom att familjen är stor, när ska alla dit? Vilka vill vi hänga med? När ska N och T’s kusiner dit, för de ska ju få vara tillsammans… .och så vidare. 
 
Aja, idag ska jag packa ner era beställningar, förhoppningsvis kan jag skicka iväg dem imorgon. 
 
 
Här sitter jag och skriver. Eller ja det ser ju inte ut så här längre. Bordet är tomt och tryckt mot ena änden av soffan så Fjuttas inte kan gå runt och riva i allt. Datorn står alltid på en plats dit han ej når. (Fast för det mesta glömmer jag det och jävlar vad nöjd han blir. Skyndar sig att slå på datorns tangentbord så mycket han hinner innan jag lyfter bort honom.)

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Semesterplaner, skrikfest och beställningar”

Kan det vara mjölkskorv som stör den lille? Kan ju bli inflammerat och klia väldigt på skalpen då. Finns en receptfri kräm som heter borago som funkar jättebra mot det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *