Kategorier
Vardagstrams

The neverending story of snor

Jaha, vaknar man upp med halsont. Igen. Jag hade precis slutat med nässprejen efter förra förkylningen och nun är jag täppt och irriterad i näsan. Fjutten har varit snorig non stop sen julas. Jag överdriver inte. Vi hade två snorfria dagar i början av veckan men nu är han igång igen med gröngula tjocka strängar som konstant rinner ur näsan. Jag blir fan tokig! 
 
I helgen har det varit full rulle också. Först poddinspelning, häng med hela familjen i Ösmo och igår grill med vänner och deras barn. Allt trevligt såklart så detta var en paus i klagomålet på denna fars som kallas livet. 
 
 
 
Idag blir det iallafall stan igen. Usch och fy. Och med bebis så ingen egentid för denna mamma. Lång tågresa, förmodad gråt och grin, kladd och snor och störning under mötet jag ska ha. Man blir ju utbränd för mindre. Räknar såklart med diarre. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”The neverending story of snor”

Haha förlåt, men jag skrattar ihjäl mig åt slutklämmen "räknar såklart med diarré". Klockrent! Förövrigt råder samma situation hos mig. Så vansinnigt trött på snor och förkylning!!

Samma med min yngsta, han har varit snorig i veckor nu med undantag för ett par dagar bara. I veckan ska han till dagis och jag håller tummarna för att han kan få bli förbli frisk ett tag nu. Främst för hans skull men också för min egen!

Är det sådan nssprej som man kan bli beroende av om man använt det länge och då blir täppt så snart man slutar? Isf försvinner det om du bara fortsätter att inte använda den.

Samma här. Precis kommit ur dimman halsfluss och bihåleinflammation och hann vara friska en härlig vecka och nu är vi på det igen. Blir ju inte bättre av vännerna som säger "Du är ju aaalltid sjuk". Vill bara skrika: Vänta till era barn börjar förskolan, men det gör jag så klart inte utan bara snyter mig lite hårdare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *