Kategorier
Vardagstrams

Vem är din pinsamma crush?

Startade ett sånt roligt inlägg på instagram där jag frågade mina följare om deras pisamma crushar. Det utgick från en diskussion mellan mig och de andra två glädjeflickorna Lisa och Hanna som uppenbarligen inte vet whats good liksom. 
 
 
 
 
Hallå Macron är väl en jävla hunk? Och BOB, hallå hörrni vi gillar väl bad boys som sagt hehehehe. (Och snälla, vi vet ju alla varför jag valde att kalla mig Lady DAHMER och inte Lady Kemper eller Lady Manson liksom) 
 
Skönt att höra att jag inte var den enda som var typ dödligt kär i Robin Hood som barn. Alltså räven. Vad trodde ni? 
 
 
 
Kul att nån ba ”Wells är sjukast!” efter att ha läst andras svar. 
 
Jag var också kär i Robert Wells som barn. Han kom till min skola och spelade piano och delade ut idolbilder med autograf. Oj oj oj liksom.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Vem är din pinsamma crush?”

Joo Macron är skitsnygg:) Annars tycker jag av dagens kändisar att Joel Kinnamon är för snygg för sitt eget bästa..
Gamla pinsamma "kärlekar" från old times: karaktären David i Beverly Hills, Niklas Strömstedt och Sully från Dr Quinn.

haha åhhh jaaaa Robin Hood är het!!!! Dessutom var jag riktigt kär i Simba (det tecknade lejonet alltså). Speciellt när han blir ett ungt vuxenlejon och sjunger tillsammans med Timon och Pumba. Var väl typ 5 år.
Vad gäller pinsamma vuxencrush nu så är jag lite kär i Aaron från Geordie shore……….

De mest konstigaste jag har är väl Disneykaraktärer… som Robin Hood (räven) och Simba (lejonet) och senare Kovu (lejon, senare Simbas svärson). Hade en grej för lejon?? Nu för tiden så har jag nog ingen som räknas som pinsam… tror inte ens Justin Tredau räknas in i den kategorin.

Hahaa guuud så kul dett var! Som några skrivit redan (no youre not alone) så…
Niklas Strömstedt
E-Type
Sully från Dr Quinn.
Var även otroligt kär i Chavez från Young Guns. 10 år gammal liksom!

Jag var också kär i robin Hood räven. Och även aladdin, jättekär i aladdin. Jag hade ett örngott med aladdin och jasmine på ena sidan och raija på andra sidan, jag var asrädd för raija (som inte ser ett dugg läskig ut, jag har kvar örngottet) och kunde inte sova med den sidan uppe men tyckte det var jobbigt att sova på aladdin ocg jasmine sidan eftersom dom såg så kära ut och jag var jätteavundsjuk på jasmine för att aladdin tittade kärt på henne. Lösningen brukade vara att ha huvudet på jasmine så jag inte såg henne men kunde titta på aladdin. Har fortfarande en liten crush pö aladdin faktiskt. Men han är ihopnlandad med Peter jöback kumera. Dom är ju ändå typ samma person.

På senare år
Captain Sean Renard från Grimm. Polischef, prins och övernaturligt väsen, vad kan en kvinna mer begära. 😉
Cara Mason från Legend of the Seeker, femme fatale i läderdräkt, yes mistress! (Varför nöja sig med bara bad boys, när det även finns bad girls.)
I verkligheten föredrar jag mer fredliga människor.

Alan Rickman när han spelade sheriffen i Robin Hood-prince of thieves (den där Kevin Costner spelar Robin)!!! Jag tror att mitt då ca 11-12-åriga jag aldrig hade sett något sexigare. Och ganska kort därefter såg jag Twin Peaks och blev otroligt förälskad i agent Cooper. När Kyle Mclachlan långt efter det dök upp i Desperate housewives blev jag mäkta besviken och hade lite svårt att relatera till mitt yngre jag faktiskt…

Men hallå, Henrik i Voxpop då?!? Min cruch i alla år han hade programmet. Sååå snygg med de där färgade topparna i spikesen (i efterhand, knasigaste modet men minns att många körde hårt på det)

Jag har en ständig kåt-crush på Stellan Skarsgård. Jag har livliga och erotiska fantasier om honom. Det är nåt med hans blick och röst. Jag skulle tacka nej till alla hans vuxna söner för honom.

Haha vet inte om nån annan vet vem detta är men en karaktär från ett barnprogram som jag inte kommer ihåg namnet på, Doktor Kosmos?! Honom hade jag en crush på i fyran😂 Han hade grön kostym och en kastrull(?!) på huvudet kommer jag ihåg…

Clownen Manne!
Helt magnetisk ju. Träffade honom på Konsum, han hade pyttelite clownsmink utsmetat i ena mungipan, och jag bara såg på honom och sa: jag älskar dig, clownen Manne!
Han log och sa tack och gick vidare.
Jag fick hjärtklappning och kunde inte röra mig ut fläcken på flera minuter.. Och alltså, jag var vuxen när detta hände.

Trodde jag var ensam om att älska Robin Hood. Min första STORA kärlek när jag var typ 5. Annars tyckte jag Rolf Lassgård var jättehet när han var tjock. Nu not so much.

Min första stora crush som barn var John Lennon. Jag minns hur ledsen och ARG jag blev när pappa berättade att han dog sju år innan jag föddes.
Men jag var även kär i McGyver och Prins Carl-Philip. Spännande kombo ändå..

Jacob Hård när jag var yngre *jag dör av pinsamhet*. Han gjorde även rösten till Bo A Orm i Zoo-olympiaden, en tecknad serie som Lilla Sportspegeln brukade avsluta sitt program med. Måste varit i andra halvan av 1990-talet.
Macron är het! Han blir bara hetare av att han verkar vara henne trogen alla dessa år. (I övrigt känner jag mest wtf över hela den historien!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *