Kategorier
Vardagstrams

Kvinnor med analys

Har haft en dag på stan idag. Jag och Cissi har haft ett möte med Acast som gick bra så i en nära framtid så ser ni förmodligen ett samarbete. 

Efter mötet drog vi på wagamama och åt och brainstormade (dvs pratade i munnen på varandra om sånt som engagerar oss). Juno bajsade dessutom två gånger på wagamama toalett. Ber om ursäkt om det provocerar nån. (Nä det gör jag inte HEHEHEHEHE)

Nu sitter jag på tåget hem. Egentligen har jag inte bråttom alls. Vill liksom inte hem direkt de få gånger jag rör mig utanför hemmet i avslappnade förhållanden (dvs inte under julklappshandlandet). Äta lunch, snacka feminism och skit. Och jag köpte massa godis på Pressbyrån också. Och så hann vi hälsa på våra makars (Linus och Oskars) gamla farmor. 
Är svältfödd på det sociala. Kommer nog våldsgästa Cissi snart. Vi behöver ändå snacka ihop oss mer. 

Längtar efter en glädjeflickskonferans också. Längtar efter mina små glädjeflickor. (Ok jag tänkte skriva ”mina hoes” men blev rädd att nån skulle bli sur och skälla på mig) Längtar så mycket efter våra samtal. Och! Ost. Grogg. Kanske boka en dejt på yasuragi snart? Ni vet väl förresten att det finns hela 24 avsnitt på vår podd ute? Om ni missat det. iTunes. Glädjeflickorna. 
Och förresten?! Alla otroligt skarpa inlägg som kommit in på Hannas #5inistagram-utmaning på Instagram??! Herregud hon måste släppa en antologi med alla dessa i! In och läs för bövelen! 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Kvinnor med analys”

Åh neeeeeeeej! Jag blev jätteglad över att det finns 24 avsnitt ute av podden. Trodde att det var 24 NYA avsnitt och kastade mig efter hörlurarna innan jag upptäckte att det var de 24 ’gamla’ avsnitten som jag redan har plöjt igenom 2-3 ggr. Nu är jag sur!

Spännande med ett samarbete! Måste åka till Sthlm och käka på den restaurangen!!
Jag förstår din känsla av en ”bra” dag på stan. Led under typ 10 år av sån fruktansvärd ångest/social fobi. Trodde jag skulle få ränneskita så fort jag lämnade hemmer och det begränsade mig nått djävulskt.. Var alltid så lycklig över bra dagar när jag var ute nånstans ☺
Jag ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR Glädjeflickornas podd, har ett avsnitt och det känns såå hemskt 😫

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *