Kategorier
Vardagstrams

Prestationsångest inför poddinspelning


Barnfri dag idag. Barnfri. Alltså hör ni detta? Det känns som science fiction och hittepå men det är helt sant! Ingen bebis. Kaffe i burk. Ögonbryn på plats. Feministisk smart podd på lite snabbare hastighet (pga ska hinna lyssna mer) i öronen. INGEN BEBIS?! 😭 (gråter av glädje och saknad) 
Ska till stan idag och spela in podd med Cissi idag. Ska hinna med två avsnitt. Det kommer bli skitkul men är också stressad över detta och har brainstormat som en jävla idiot i två dagar. Nu kommer det bli en snackig avslappnad podd, likt vår live och de gånger vi gjorde radio1 tillsammans. Det kommer ju bli skitbra. Det blir alltid bra. Men jag vill att det ska bli så jävla skitbra. Framförallt första avsnittet så folk vill lyssna vidare. Vill ej få tung- och tankhäfta. Typ 45 minuter av ööööhhhhhh uuuuuuh. 
Har en stressig helg framför mig. Barndisko, barnkalas, kusinträff, mormorsbesök. 
Och INGEN DEJT med mina glädjeflickor Hanna och Lisa som ska träffas idag och imorgon UTAN mig och detta är jag lessen över pga saknar dessa två briljanta diamanter så mycket och känner mig så isolerad i barnskrik och snor och bajs. 💔 Känner mig desperat efter kvinnohäng och intellektuella långa samtal (och raljans). 

OBS! Oroa er inte över glädjeflickorna-podden! Den ger jag aldrig upp! Vi har haft svårt att få till det med bebisar och tid och vardag men vi kommer tillbaka inom kort. För visst har ni plats i er vardag för två poddar? 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Prestationsångest inför poddinspelning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *