Kategorier
Vardagstrams

Tror ni att Filip och Fredrik tvivlar nångång?

Det blir nog jättebra! På tisdag kommer första avsnittet av Penntricket. Ni kommer tycka om det. 

Vet ni, jag hade en sån dum tanke innan. Jag tänkte att jaha ännu en feministisk podd med två kvinnor som sitter och pratar om sakernas tillstånd ur ett feminism perspektiv. Det finns ju redan flera. Eller ett par stycken iallafall. Framförallt min andra podd Glädjeflickorna. Har vi nåt nytt att komma med ens? Blir det inte tjatigt? Jag tänkte också att publiken ska tycka att de är mättade. Att vi är naiva och självgoda. Att de inte behöver mer. 
Men alltså fattar ni hur dumt detta är? Tror ni Filip och Fredrik eller Alex och Sigge tänker så? Att nähä nu finns det redan tvåtusenmiljoner (exakt siffra) poddar med två mediokra snubbar som tycker till om saker så nä vi får nog hitta på nåt nytt! Tror ni det? Tror ni publiken tänker så? 
Svaret är såklart nej.
Så varför tänker jag så? Eller varför KÄNNER jag så? (Retorisk såklart pga vet redan svaret) 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Tror ni att Filip och Fredrik tvivlar nångång?”

Åh jag längtar till er pod!
Lustigt nog så lyssnade jag just på Filip och Fredriks pod för första gången pga har redan lyssnat slut på mina favoriter och blev verkligen överraskad över hur mycket som dom pratade om vänskap och psykisk ohälsa och självtvivel. Klart oväntat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *