Kategorier
Vardagstrams

Det är magiskt att ge!

Tack för att ni swishar. Ni fattar inte vilken skillnad det gör. Jag tror inte ni fattar faktiskt. Men det gör så mycket skillnad. Kanske allra mest för mitt mentala välmående. Det blir lättare att andas. Mindre press och stress att ta itu med mig själv. Nån dag ska jag prata mer om detta. Men inte nu. 
 
Bloggkommentatorerna skrev lite om detta förresten. De lyfte problemet med att jag kanske gör mig livegen på ett nytt sätt genom att ta emot pengar från er. Att ni kanske ska komma att kräva än det ena, än det andra men jag känner mig helt trygg med er. Jag vet ju att ni bara vill mig väl, att ni inte har några krav alls, att ni bara är glada att stötta och hjälpa. 
 
Hoppas ni är ok med att jag swishade vidare lite till en transtjej som behövde skämmas bort förresten? Swish är det bästa jag vet. Man kan swisha högt och lågt liksom. Jag swishar till seriösa insamlingar för barn som behöver vård och djur som far illa och jag swishar till tjejer som kan behöva nåt litet extra ibland, som behöver unna sig, som önskar sig nåt speciellt och så. Ibland swishar jag till nån som har slut på cigg eller godis också.
 
Känslan att man så enkelt kan både hjälpa och glädja är magiskt! Jag lyfter gärna andras insamlingar också och nu när jag vet att folk (ni) faktiskt swishar så blir det extra häftigt att tänka på alla de som fått hjälp av er när jag lyft fram dem. En snubbe jag känner fick en efterlängtad masektomi. En annan kunde äntligen ha sitt livs första födelsedagskalas. (Och köpa sig själv presenter) Otaliga katter har fått veterinärhjälp. Tack vare mig liksom!?! Tack vare ER! 
 
 
 
Vad swishar ni till?
(Obs vet att alla inte har möjlighet att ge! <3 )

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Det är magiskt att ge!”

Jag har swishat npgon gång men känner inte för den sakens skull att jag kan kräva att du spenderar pengarna på något visst. Jag tänker lite som när man ger bort pengar eller presentkort i julklapp. Vad mottagaren gör för dessa är väl hens ensak. Annars hade jag köpt den specifika saken liksom. "Jaha…du köpte den blå tröjan…? Nu fick ju du presentkortet för att du skulle köpa den röda byxan….*surar kränkt*" nej så funkar det väl inte riktigt. Keep up the good work. Du är viktig!

Till #goemma
goemma.se
En liten tjej som behöver opereras utomlands eftersom hennes hjärntumör inte kan botas i Sverige…men det blir för dyrt för familjen att vistas så länge utomlands samt betala behandlingarna.
Gå in och läs och swisha!

Jag Swishar till Norrtälje Katthem till instagramprofiler som hjälpt och inspirerat mig och poddar jag vill höra mer av, ex. Bladen Brinner. SÅ bra om barn- och ungdomsböcker.

Hade jag vågat be om hjälp så vore det en hjälp. Väntar på att folk ska se hur det är istället…någon måste ju se någon gång tänker hjärnan….någon måste ju se mig o vilja ge mig mina drömmar.

Jag tillhör dem som inte har råd att swisha, just nu iallafall, men om och när jag kan så blir det till lite av varje. Jag tycker att det är sjukt viktigt att kunna få unna sig saker ibland (det räcker med så lite när man inte har något alls ju) till exempel så jag ser inte varför man inte skulle ge till någon som kanske bara vill kunna gå ut och ta en fika eller vad som helst. Så himla fint att dela med sig om man kan 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *