Kategorier
Vardagstrams

Nej tyvärr

En morgon då jag hatar livet. Tydligen gör Juno också det eftersom att han skrikit hela natten och vägrat låta sig tröstas. Och som en slags bonus så fortsätter han skrika nu när vi klivit upp. Han skriker till och med nu när jag skriver detta. (med en hand) ”Men herregud trösta honom då” utropar ni nu men nej tyvärr min empati och ork tog slut nån gång vid tre i natt så jag pallar inte. Och så går det ju inte. Han vill skrika. 
 
Vi får se om jag får nån tid över till nåt annat än detta helvete. 
 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Nej tyvärr”

Min bebis blir en vecka idag och jag bävar inför den dagen hon börjar skrika sådär – tortyr! Tycker ändå du är fantastisk och stark som orkar hålla honom nära, det är väl det enda en kan göra i såna lägen.

Öroninflammation brukar i många fall hänga ihop med jobbig hosta som oftast kommer på natten när barnet ska sova.
Detta för att barnet ligger ner osv..
Jag tror inte det är öroninflammation, jag har själv en son på 2,5 år. Han har varit snorig och klängig till och från, dock inte lika mycket som Juno.
Hoppas det blir bättre snart! Jag hade ett helvete med min son förra våren, det var hemskt! Då gav jag upp, jag var helt slut.

Kan det vara tänder på gång ? Min 18-månaders blir som förbytt, den glada bebisen försvinner och det är gnäll kombinerat med skrik och gråt dygnet runt då. Det som lindrar brukar vara att stryka lite Alvedon i gommen där ev tänder är på gång upp, nåt kallt att tugga på och långa promenader som distraherar. Ankmatning är tydligen väldigt populärt.

Alla har redan skrivit det som ska skrivas; garanterat öronen, gammalt snor som bildat härlig bakteriehärd mellan örongångarna, skrik&lip pga sömnbrist. //mamma till öronbarn

Inga barn skriker för nöjes skull, förstår att det är jobbigt för er båda två. Har du testat att sjala upp honom? (och kolla i munnen efter tänder, gör vår lille helknäpp i perioder när de växer)

nu är det ju så att hon är en trebarnsmamma och har erfarenhet av bebisar så tycker vi ska chilla lite med attityden att vi känner hennes lilla bättre än hon själv gör.

Kan relatera,mitt tålamod är aldrig jättebra men efter en sån där natt då är det verkligen på – Vi har en säng som är ställbar, har sovit många nätter halvsittande i den med snorigt barn, har även använt babysitter och bilbarnstol.
Tänker inte säga "det är övergående", för det vet du ju redan och det hjälper ju inte.
Jag var in med min yngsta på jouren när jag trodde hon hade öroninflammation. Läkaren kommenterade hennes arm (hon har bara 4 fingrar på varje) och ba "är det nytt?" Istället för att lyssna på vad jag sa 🙄 Som att jag hade vaknat och märkt att hon hade 4 fingrar och direkt dragit slutsatsen att hon hade öroninflammation. Nåja, hon hade inte det iaf, bara skrik och tjorv ändå.
Hoppas han kryar på sig snart så ni får sova båda två.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *