Kategorier
Vardagstrams

Vem av er har lagt en förbannelse på mig?

Alltså dagen idag skulle ju vara fantastiskt och nej det var väl önsketänkande med tanke på att jag var förkyld, hade migrän och det var lika varmt som i helvetet inne i Stockholm idag. 

 

Dessutom hade jag maximal otur för första gången i mitt liv och börjar ärligt tro att nån lagt en förbannelse på mig. Det började på tåget då mina solbrillor mystiskt försvann. De låg på sätet bredvid mig och när jag klev av tåget så hade jag ej med mig dem men mindes att en gubbe satt sig bredvid mig. Satte han sig på dem? Var tog de vägen? 

 
Jahapp liksom. Fick gå runt och kisa men hann inte mer än tio meter innan min magväska gick sönder. Midjebandet gick av. Jahapp. Bara att bära fanskapet under armen. 
 
Sen skulle jag köpa kaffe innan vi poddade. Tog med mig en liten sked för att kunna röra ner socker för jag MÅSTE ha socker i mitt kaffe annars går det ej att dricka och jag måste ha kaffe när jag mår så här kasst. Men nehepp. Tappade bort skeden. Såklart. Letade febrilt och började fan nästan gråta. Detta inför Katarina Wennstam som måste trott jag var ovanligt neurotisk MEN HALLÅ ALLT GÅR FEL IDAG LIKSOM sa jag inte. 
 
Sen mådde jag jättedåligt pga lite feber och varmt väder. 
 
På vägen hem gick matkassen sönder. 
 
Men! Inspelningen gick jättebra och det var så fruktansvärt intressant allt. Katarina hade kunnat hålla en fyra timmars monolog och det hade varit helt fantastiskt. Wow så intressant hon var. Allt hon sa ville man lyssna tyst på. Ja ni kommer ju få höra sen i podden. Så jävla bra! 
 
 
 
 
Just ja, faaaaan, jag tror jag glömde min påse med laxmacka i studion. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Vem av er har lagt en förbannelse på mig?”

Hatar såna dagar och när man redan har dålig buffert att ta ifrån pga dålig nattsömn osv så är det bara vedervärdigt.
Var kan jag (som är newbie på det här med pod) lättast lyssna på er?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *