Kategorier
Vardagstrams

Ni gör stor skillnad!

Vill du stötta mitt feministiska arbete? Tycker du om det jag gör, det jag skriver, poddar om, aktivistar, debatterar och bråkar för så kan du sponsra mig genom att swisha en slant till:

 0736815778 

(Eller så kan du signa upp på http://patreon.com/ladydahmer och bli månadsgivare.)

Jag tror på att vara oberoende. Jag tycker att det är viktigt att jag inte låter mig köpas. Folk måste veta att det jag skriver är genuint och att mina ord är mina och inte storföretagens. Jag vill inte gå kapitalismens ärenden och bidra till kroppshets, köpångest eller konsumtion som riktar sig mot kvinnor. Det går emot allt jag står för. Jag tror på gratis information och oberoende samhällskritik. Jag tror inte på manliga rika mellanhänder. Jag tror på transparens.

Tycker du om det jag gör och vill sponsra mig och mitt arbete så skänk gärna. Tycker du om det jag gör men inte kan eller vill skänka pengar: läs ändå för sjutton gubbar! (Och sprid ordet) Vi gör feminism tillsammans! 

Vill du läsa mer om varför frivilliga donationer är bättre än sponsrade reklaminlägg så kan du klicka här: http://ladydahmer.nu/…/varfor-frivilliga-bidrag-ar-battre-a…

Skulle jag börja skriva sponsrade inlägg så skulle ni behöva läsa inlägg skrivna för och av företag som vill att ni ska köpa deras varor. Mina flöden dvs era flöden skulle plötsligt avbrytas för reklam för produkter som jag försöker övertyga er om att ni behöver köpa.

 

 
Era donationer gör stor skillnad för mig, rent mentalt framförallt och det sporrar mig i mitt arbete. Det ger mig liksom en känsla av värde, att mitt jobb faktiskt har ett värde – som att ni värderar det jag gör. Att mitt jobb har en prislapp. Fattar ni hur jag menar? Det känns mer som ett riktigt jobb då. Sen så underlättar det även ekonomiskt såklart. Att få en egen inkomst ger mig mer frihet och känsla av självständighet. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Ni gör stor skillnad!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *