Kategorier
Vardagstrams

Min instagram är borta?!

Jag vet inte vad som har hänt men jag har kontaktat instagram! Vet tyvärr att de är svåra att få tag i så jag hoppas de svarar. Blir så jävla oycklig just nu. FAAAAAAN. Fattar inte varför heller för jag bryter inte mot några regler. Nej det gör jag inte! Jag visar inga kön eller bröstvårtor, jag visar inget olämpligt, jag spammar inte, jag bryter inte mot reglerna överhuvudtaget och jag fattar inte vad som hänt och på vilka grunder de valde att ta bort hela kontot? 
 
Hoppas det ordnar sig. Jag har jobbat så jävla hårt för att bygga upp min plattform och så rycker de undan det under fötterna på mig. 
 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Min instagram är borta?!”

Så jävla rubbat. Hur var det när Stina Wollters konto blev inaktiverat? Det fick ju viss mediauppmärksamhet som jag antar satte nåt tryck på instagram, det aktiverades ju igen, så om vi som följer dig bombar instagram med mail kanske det hjälper?

Hade behövts att man får reda på varför… Även när specifika bilder tas bort och så. Tycker det känns så förvirrande att få ett meddelande om att man bryter mot instagrams regler men ingen mer information än så. Haha. Som en klurig gåta.

De brukar inaktivera konton i ca 1 vecka, sedan kommer det tillbaka med allt innehåll kvar.
Följer inte dig på insta men får upp i flödet typ dagligen, så har rätt bra koll, och håller med om att det är lite konstigt eftersom dina bilder inte går över instagrams gränser. Kanske en bild där du satt naken men "inget" syntes har blivit anmäld? Eller var det här på bloggen jag såg den?

Mycket märkligt måste jag säga , finns så mkt med stötande än en arg feminist på instagram tex bilder som är extremt sexistiska osv så jag fattar ingenting 🙁 jag håller inte med dig i allt men jag tycker om debatterna som blir 👍 Och du får mig att tänka om i mina funderingar i mellan åt !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *