Kategorier
Vardagstrams

Kom på feminist-AW ikväll efter jobbet!

Hallå ses vi ikväll eller? Årets feminist-AW händer mellan 18:00 och 22:00 på Debaser Strand i Hornstull och jag kommer iallafall vara där! 
 
Det är, för er som inte har koll, ett releaseparty för #metoo-låten ”vad dom än säger” som ett gäng halvkändisar (och kanske helkändisar, inte vet jag, jag har ingen koll på vem som är vem längre om jag ska vara ärlig) spelat in och faktiskt kommer framföra live. Och i samband med detta så håller bland annat ”våga”, ”make equal” och ”jämställd festival” brandtal, DJ’s från musikgäris spelar och så finns det öl och jag tror till och med man kan käka middag om man vill. Och så minglar det massa kvinnor och feminister runt.
 
KOM!
 
(Läs mer här
 
(null)

 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Kom på feminist-AW ikväll efter jobbet!”

O.t.
Kollar på biggest. Tycker så synd om 17 åringen där.som hatar sin kropp. Men vad anser du om en deltagare där som väger 220kg typ.. han äter sjukt ohälsosamt. Men OM han skulle börja äta nyttig mat. Är han med hans vikt pp 220kg hälsosam då

Lyssnade just på senaste avsnittet av penntricket och skulle vilja be dig om en sak LD. Jag är inte arg, jag är inte ute efter bråk och jag ogillar verkligen inte dig på något vis men skulle du kunna sluta att nämna transpersoner varje gång du pratar om drev? Jag förstår att det blev personligt när du och vänner till dig anklagas för transfobi men i och med att transpersoner alltid nämns som de som har drev emot feminister så blir det en sanning som sprids från feminsiter med stora plattformar, det nämns i krönikor och till slut droppar det ner i transpersoners privatliv. Jag tror inte att det är meningen men att transpersoner drevar blir som viskleken och blir till slut att transpersoner inte behöver tas på allvar eller tas hänsyn till eftersom vi är aggressiva och ger oss på feminister. Jag har ingen plattform, jag har inte drivit något drev men samtidigt får jag ta konsekvenserna i mitt privatliv av att detta har blivit en sanning och det gör det oerhört svårt att försvara sig i situationer där människor beter sig illa. Som sagt vill inte bråka utan vill bara be om att sluta nämna transpersoner med drev.

Men brukar jag verkligen anklaga transpersoner för drev? Jag pratar absolut om att anklagelserna handlar om transfobi och rasism men har jag verkligen pekat ut transpersoner som drivande i detta? Jag vet att jag flera gånger sagt att det mest är allierade som hetsar på men jag kan ha fel, ska fundera mer kring detta i framtiden. Menar ej att förneka det du säger men har inte tänkt på det själv. Tack för feedback. Ska som sagt absolut tänka över hur jag förmulerat mig och vilka grupper som omtalas hur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *