Kategorier
Vardagstrams

Nyheter ang. Penntricket

För er som inte följer mig på mina andra medier så kommer det lite dåliga nyheter: Penntricket tar en paus. Kanske för alltid. Cissi har nån ny grej på gång och livet är fullt av överraskningar. Vi får se vad jag hittar på. Kanske startar
jag upp Postpatriarkatet igen. Kanske går jag i pension. Kanske skriver jag en bok. Kanske målar jag fem nya tavlor inför höstens marknader. 
 
Men en sak är säker: Mig blir ni inte riktigt av med än. Och Penntrickets alla gamla avsnitt ligger såklart kvar och tåls att lyssnas på om och om igen. 
(null)

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Nyheter ang. Penntricket”

Du kommer att hitta din plats! Oroa dig inte, du har länge arbetat obetalt och utan större uppmärksamhet ifrån samhället. Detta har långsamt ändrats för dig. Jag tror verkligen på dig LD, och på ditt jobb som du gör. Du kommer bli igenkänd i ditt arbete och därmed också hitta din balans i kreativitet och jobb. Du är bäst 💣💕

Neeeeeeeej!
Jag håller typ på att sluta andas!!!
Jag älskar er! Allt jag är idag är pga Penntricket, pga dig Natasjha (eller hur du stavar I dont care I just löv u)
Jag kommrr iallafall på marknaden och jag kommer vara en spndär asjobbig dyrkande kund som vill ha bilder. Oh yes jag har börjat spara mina riksdaler redan.

Snälla snälla mer postpatriarkatet (och en bok please and thank you!) du är så genial och rolig och det är så skönt att alltid ha något att se fram emot i veckan!

Mena fy fan vad tråkigt. Det har verkligen varit den enda vettiga podden att lyssna på som faktiskt fått mig att tänka annorlunda. Dig har jag följt sen min kompis tipsade om dig för massor med år sen, då du la upp ett inlägg om ”tjernobyl i underlivet”. Du och Cissi har ju båda stora plattformar så det är väl delvis därför podden fått sådan genomslagskraft. Men om du startar en ny podd igen så hoppas jag att det blir samma. Jag lyssnar ändå på podden för att höra nya infallsvinklar på saker och vidga mina vyer, och jag tycker du har vettiga åsikter och sätt att se på saker. (Inget illa menat mot Cissi såklart) Men varför jag lyssnat på podden är främst för att du är med. Du behövs.

Jag tycker verkligen att det är fett jävla tråkigt. Den enda vettiga podden som får iallafall mig att fundera i andra banor. Hade jag velat ha mer detsamma så finns det en jävla uppsjö av ”kompisar som snackar” skulle nog vela säga att jag och min vän kunna göra det också ock folk hade varit mycket roade av det. Nu är vi ju inte kända personer eller ens i närheten av, så antagligen hade vi inte det men du förstår min tanke.
Jag ”lärde känna” dig för massor med år sen när en kompis vidare din blogg och ett inlägg med ”tjernobyl i underlivet”. Tyckte det var jätteroligt och sen dess varit en följare.
Varför din och cissis podd blivit så stor är väl också en del att ni båda är offentliga personer, Cissi syns ju mer i tv och så än vad du gör. Men jag hoppas verkligen att nästa podd (om det blir så)
Att DU verkligen fortsätter. Jag tror verkligen att du har så jävla mycket att säga och ge. Om jag bara utgår från mig själv har jag ju blivit en bättre människa. Det är delvis pga dig. Inte Cissi (inget illa menat mot henne såklart) men det är inte hon som dragit igång min resa, det är du.
Hoppas du poddar, hoppas du syns, hörs mer, tar mer plats för vi behöver sånna som DIG.

Heeeeej! Hoppas att du läser det här och om du vill ger ett lämpligt svar… jag har precis hört ert avsnitt om pappor (pappa vet bäst?). Jag tyckte att det var ett jättebra, informativt och tankeväckande avsnitt ❤ Som mamma till två små barn, vilka jag med rätt mycket tur fått vårdnaden om,(våldsam, kriminell och knarkande pappa) blev jag väldigt berörd av dina berättelser kring din egen uppväxt LD. Du berättade att din mamma jobbade mycket (var trött?) och du hade även någon tanke kring att det gör barn illa att bli bortvalda. Jag vill ju såklart mina barn det bästa och vill därför fråga dig vad du ser att jag kan göra för dem utifrån dina egna erfarenheter? Hur mycket och till vilket pris ska jag främja kontakt med pappan? Vad ska jag berätta om honom för barnen? När de frågar varför han inte är som vanliga pappor eller om han älskar dom, vad ska jag säga? (Jag tror inte att han älskar dem, han har både misskött dem de gånger han haft ansvar för dem, misshandlat och hotat dem och jag tror helt enkelt att han ej kan känna vanliga känslor. Han är ett riktigt psyko som kollar på våldsamma klipp på nätet pga härligt, har dödat katter… you name it… fast som såklart kan verka hur snäll och gullig som helst för dom som ej känner honom.) Är der något annat jag kan tänka på? Vill vara så bra mamma som möjligt (såklart) men också jag är trött och sliten och har knapp ekonomi. Hoppas att du förstår mina tankar någorlunda, vore hur snällt som helst om du ville svara!

Jag har nu, till slut, lyssnat i kapp och lyssnade på senaste/sista avsnittet i går och jag accepterar att ni tar paus men jag blir ledsen om ni lägger ned podden. Det har varit mycket underhållande, intressanta och lärorika veckor när jag kört igenom alla avsnitt. Ni behövs så jäkla mycket så lägg inte ned. :-O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *