Kategorier
Vardagstrams

Mitt barn är ett geni!

Men asså kan barn som inte ens fyllt två bast skämta? Eller är mitt barn ett geni? (Ja såklart han är). J går ju på pottan, han är lite senare än N och T var men vi har varken bråttom (nåja, vore skönt att äntligen slippa bajsblöjor) eller tränar liksom aktivt. Vi har bara ställt fram pottan och väntat in intresset. Erbjudit och påmint ibland när han kissat på golvet (dvs ”oj hoppsan, kissade du på golvet? Sätt dig på pottan istället!” och så placerat hans lilla rumpa på rätt plats och sen gett stående ovationer när det prickats rätt) och hållt honom naken större delar av dagtid. Ja ni vet ju att jag skrivit om alla bajsfadäser. 
 
Idag satte han sig iallafall på pottan. Jag hör honom ropa överdrivet ”wow hurra ISSAT!” (kissat) (Vi brukar hurra när han kissar på pottan) och så kom han springandes med pottan (ej att rekommendera, häromdagen ramlade han och det flög kiss över mig, över honom och över halva golvet). Jag mötte upp honom med massa pepp och sa ”kom så går vi på toaletten och kastar kisset i toan!” (Också en rutin). 
 
Han kommer glatt fram med pottan i händerna och räcker över den till mig.
 
Då ser jag att han inte alls kissat. Han har hällt välling i pottan. Och skrattar när jag upptäcker det.
 
Alltså? Ja jag gjorde iallafall en grej av hur tokig han var och hur tokigt det var, man måste ju få lite uppmuntran liksom. 
 
Mitt barn: ett humoristiskt geni. (säg inte emot nu)

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Mitt barn är ett geni!”

Såklart ett geni!! Min trettonmånaders är också såå smart och rolig. ”Kan du säga mamma?” uppmanade jag häromdagen. Ungen flinade och sa högt och tydligt ”pappa”:)

De är roliga! Min 13 mån gnällde och babblade när jag lyfte vagnen ur bilen men när jag kommer till hans stol för at lyfta ur honom sitter han och hänger med huvudet som att han sover. Sedan öppnar han ögonen och skrattar?! Måste vara ett skämt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *