Kategorier
Vardagstrams

Tack för allt hörrni men nej tack ändå <3

Alltså nej jag vill inte ha en massa hyllningar nu, det är inte därför jag skriver av mig! Jag känner faktiskt, förstå mig rätt pga älskar er, att jag drar mig för att skriva om sånt, om mina tankar kring mig själv osv för att jag inte vill ha massa hyllningar. Jag fiskar ju inte, det är inte därför. Det handlar ju om att jag vill kunna skriva om sånt jag känner och tänker på. Min blogg har ju i alla år varit väldigt personlig och alltid utgått från mig och min värld. 
 
Bloggen började ju som en föräldrablogg, en förlägning av familjelivsforumet och jag skrev cirka tiotusen inlägg om hur jävla jobbig N var när hon var bebis och sen började jag nosa på genus när hon blev större och sen kom en massa nadra politiska tankar och perspektiv som jag delade med mig av. Folk kände väl igen sig. Och på den vägen är det. Jag lär er saker och ni lär mig. Det sistnämda vill jag verkligen fortsätta trycka på för hade jag inte haft en plats att skriva och testa resonemang på så hade jag aldrig heller fått andras erfarenheter och kunskap. 
 
Bloggen har egentligen inte förändrats alls från det, om man tror att man kommit till nån seriös och folkbildande sajt så har man fått nåt om bakfoten för här finner man bara en kvinna som ömsom famlar i mörkret (patriarkatet) och ömsom försöker samtala om sånt hon tycker är viktigt. Utan att ge anspråk på att vara nån slags expert. Och jag vill kunna fortsätta ventilera utan att det blir kapat av hyllningstal (men maila gärna sånt! Jag älskar såklart att få den sorten bekräftelse också och ni är sannerligen helt jävla amazing på den fronten. Men ibland behöver man få prata av sig utan pressen att upphöjas liksom, om ni hajjar hur jag menar? 
 
Jag vill ju inte att bloggen ska dö och jag vill ju inte avsluta, om jag velat det så hade jag gjort det men ni som följt mig många år vet ju att jag slåss mot mycket självhat och tvivel och att jag i perioder pausar för att hämta kraft. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Tack för allt hörrni men nej tack ändå <3”

Ville egentligen bara kolla in här för att skiva hur mycket jag gillade dagens penntricket. Särskilt början när du började prata om virtanens fula bruna kläder och cissi ba ”men ska vi verkligen gå så lågt..?” och du ba ”JA, kan vi inte det??”. Och då kände jag ba ”yeah, ge det där krypet vad han tål”, för jag hade tänkt exakt samma kring hans vidriga användande av sina barn som nån slags mänsklig sköld, och den mysiga bruna lusekoftan och skolpojks-sidbenan. PLEASE, du lurar INGEN! Keep your head up Lady Dahmer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *