Kategorier
Vardagstrams

#Penntricket ❤️ Patreon!

Hallå! Penntricket har skaffat patreon! 


Obs! Vi gör såklart inga anspråk på feminismen eller på att ens veta vad vi pratar om, men vi är två feminister som vill prata feminism vid köksbordet samt vrida och vända på patriarkatet på ett lättillgängligt sätt. Och vi älskar ju att podda! 


Kanske lär sig våra lyssnare nåt? Kanske lär vi oss nåt? (Ja det gör vi) Vad som är säkert är att samtalet fortsätter och det är ju alltid positivt. Och så är det ju underhållande.  


Anyway, vill ni veta mer så läs nedan eller klicka här: Penntricket patreon


(null)


Så här skrev vi på insta: 


#Penntricket ❤️ Patreon! 


Vad innebär detta? Vi vill hålla podden reklamfri, genuin och aldrig styrd av kommersiella krafter. Därför erbjuder vi nu dig som vill och kan att bli Penntricket-supporter via #Patreon 👍Det är busenkelt – du signar upp via länken i profilen👆och väljer belopp. .

.

⭐️ För 2 dollar (ca 16 spänn) i månaden så stöttar du främst bara men får även tillgång till vårt stängda feministiska community. (Vad som händer där får vi se då vi ligger i planeringsstadiet) .

.

⭐️⭐️ För 5 dollar (ca 40 spänn) eller mer (valfritt beroende på din generositet😅) i månaden får du det, exklusiva texter PLUS exklusiva bonusavsnitt av podden! 


❗️OCH! Alla ni som sajnar upp idag eller imorn för 5 dollar och uppåt får dessutom, som en välkomnspresent veckans avsnitt via länk redan nu (du slipper alltså vänta tills fredag!) (för att lyssna på den och på framtida bonusavsnitt via din poddapp så får du en egen unik RSS-länk att klistra in i poddappen!) 


(null)


OBS detta är alltså helt frivilligt (och utan bindningstid) men nödvändigt för att vi ska kunna hålla podden igång. Avsnitten kommer läggas ut fredagar, gratis som vanligt för alla men som supporter kommer du både kunna stötta Penntricket och på köpet få ännu mer av podden i livet i form av bonusmaterial! Hur låter detta? Pepp? 


Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”#Penntricket ❤️ Patreon!”

Detta är sååå fantastiskt, signade upp direkt igår när jag såg det på Cissi Wallins instagram! <3 Är så glad att Penntricket lever igen! Heja heja er! Jag har dock inte lyssnat på avsnittet än, för jag sparar på det så att jag slipper vänta så länge till nästa, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *