Kategorier
Vardagstrams

Hur orkar man med så många barn?

Snälla snälla snälla snälla snälla gud vad jag håller alla tummar och tår för att vi, i alla sjukdomars apokalypsmånad Februari, ska hålla oss friska och krya och glada och funktionella tills helgen kommer och passerat. Jag vågar knappt skriva om det, knappt andas ens, av rädsla att jinxa. Tar i trä, grabbar tag i hela ekbordet jag sitter vid just nu. 
 
Ja ni vet ju kanske? På fredag så dumpar vi barnen hos grannen för att få en hel helg tillsammans på yasuragi. Första helgen vi är barnfria sen vi fick barn. Alltså nästan elva år. ELVA ÅR. Jag känner mig som en jävla hjälte som klarat att stå pall i föräldraskapets jävla tyranni så pass länge utan att mörda nån. 
 
Vi hade en sån jävla skitdag igår, bråk halva dagen som kulminerade i att mamma blev trött och ledsen och gick och la sig och två barn som var besvikna och ledsna över att kvällens planer blev inställda. Efteråt, när alla sov så ältade jag igenom allt och konstaterade att jag inte bara var usel utan att jag skulle fostra framtida seriemördare. 
 
I helgen som var körde vi för övrigt gentjänst och tog grannens tre ungar. Så de plus våra plus grannungen blev hela sju ungar under taket som skulle utfodras och hållas vid liv i nästan tre dagar. Det går ju, och det går bra (!) men man får avsäga sig all form av egentid. Haha shit, tänk om man skulle ha så många egna barn? Hur gör man då? Där kan vi snacka hjältar. Speciellt de som aldrig heller fått åka iväg på tu man hand nån gång. 
 
Men åh hoppas att allt går vägen. Jag längtar så mycket efter att få åka bort. 
 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Hur orkar man med så många barn?”

Ingen aning hur dom gör. Innan vi fick vårt första och hittills enda barn tänkte jag att jag ville ha tre. Nu när vi har en får jag hjärtsnörp av att ens tänka på att ha tre barn. Och tänk fyra, fem, sex 😱 Aldrig! Jag är en alldeles för trött människa som behöver mitt space.

Förstår inte hur man kan vilja ha mer än två faktiskt… Till den här världen som ser ut som den gör samt är överbefolkad som den är…
Hur kommer det sig att ni aldrig unnat er tid för er själva på elva år?
Håller tummarna att ni får en kanonhelg!

Men då får ni njuta extra nu då äntligen! Mina vänner hade nog rasat ihop om de inte fått åka iväg utan barnen! Och ni fick väl inte tre barn på en gång 😉 men nu när ni har 3 fattar jag att det är svårt o hitta barnvakt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *